Taekwondocularımız Almanya’yı salladı

service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Taekwondocularımız Almanya’yı salladıAlmanya’nın Hamburg şehrinde Hamburg Sporthalle’de yapılan Almanya Açık Taekwondo Şampiyonası’nda Türkiye takım halinde birinci olurken, Gaziantep’li sporculardan Zehra Döşüçukur gümüş, Mehmet Emin Kocaman ise bronz madalyalarla döndüler.

Türkiye sadece Genç takımıyla katıldığı şampiyonada, 8 altın, 4 gümüş ve 11 bronz madalya ile birinci olurken İran ikinci, Rusya ise üçüncülüğü elde etti.

1100 sporcunun mücadele ettiği ve dünya sıralamasına puan veren turnuvalardan biri olan Almanya Açık Turnuvasında Genç Milli Takımımızın başarısı alkış topladı.

Turnuvaya hem ülke genelinde hem de Gaziantep’li sporcuların üst düzey performansla hazırlandıklarını söyleyen Taekwondo il temsilcisi Veysel Döşüçukur, “Gençler kategorisinde katıldığımız turnuvada şehrimizi temsil eden Zehra Döşüçukur ile Mehmet Emin Kocaman, böylesi önemli bir turnuvadan madalyalarla döndüler. Henüz bu sporda yolun başında olan bu iki taekwondocumuz ilerisi için bükük umutlar verdiler. Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürümüz sayın Yahya Şahan’ın bizlere verdiği destek ve katkılar elbette ki büyük önem arz ediyor. Bu sayede Avrupa arenalarında madalyalarla dönme imkanı sağlıyoruz. Gelecek turnuvalarda Gaziantep adına daha büyük başarılara imzalar atacağız” diye konuştu.

0
mutlu
Mutlu
0
kahkaha
Kahkaha
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
susuyorum
Susuyorum
0
_zg_n
Üzgün
0
a_l_yorum
Ağlıyorum
0
sinirli
Sinirli
0
alk_
Alkış
0
be_enmedim
Beğenmedim
Taekwondocularımız Almanya’yı salladı

Tamamen Ücretsiz Olarak Bültenimize Abone Olabilirsin

Yeni haberlerden haberdar olmak için fırsatı kaçırma ve ücretsiz e-posta aboneliğini hemen başlat.
Mahmood Coffee
Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.

Giriş Yap

Gaziantep Haber, Gaziantep Son Dakika, Gaziantep Sağlık Haberleri ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!

Bizi Takip Edin