TAKSİCİLER, BAKANA BAKTILAR

service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

TAKSİCİLER, BAKANA BAKTILAR

Adalet Bakanı Sadullah Ergin Gaziantep ziyaretinde Adliye Sarayı yanında bulunan taksi durağını ziyaret etti. Ziyaret sırasında taksiciler tarafından iyi bir şekilde ağırlanan bakan kendisine ikram edilen çayı içerek taksicilerin sorunlarını dinledi.

TAKSİCİLER, BAKANA BAKTILARGaziantep’te Adli Tıp Kurumu Otopsi Merkezi açılışı ile bir dizi incelemelerde bulunan Adalet Bakanı Sadullah Ergin Adliye yanında bulunan taksi durağı ziyaretinde taksicilerin sorunlarını dinledi. Taksiciler güvenlik sıkıntılarının olduğunu ve Adliye Sarayıı çevresinde yerleşim yeri olmaması nedeniyle özellikle hafta sonları ve mesai saatinden sonra mağdur olduklarını bakan Ergin’e ilettiler. Taksiciler husumetli insan sayısının fazla olması nedeniyle can güvenliklerinin tehlikede olduğunu, Adliyelerde bulunan keşif araçlarının kaldırılması halinde işlerinin bir nebze olsun iyileşeceğini ve konuyu daha öncede Başbakan Recep Tayyip Erdoğan’a ilettiklerini ve Başbakan’ın konuyu Adalet Bakanı ile görüşeceğini söylediğini belirterek annesinin vefatı ile sorunlarının gündem dışı kaldığını dile getirdiler. Taksi durağında bulunun T.C. Anayasasını gören Bakan Sadullah Ergin taksiciler yeni Anayasayı öğreniyor diyerek espri yaptı. Durakta bulunanlar, bakanın yaptığı espriye gülerek yanıt verdi.

Taksiciler bakanlara ve beraberindeki heyete ziyaretlerinden duydukları memnuniyeti dile getirirken can güvenliklerinin sağlanmasını konusunda gerekli tedbirlerin alınmasını istediler.

NARKOZ HABER GAZETESİ

0
mutlu
Mutlu
0
kahkaha
Kahkaha
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
susuyorum
Susuyorum
0
_zg_n
Üzgün
0
a_l_yorum
Ağlıyorum
0
sinirli
Sinirli
0
alk_
Alkış
0
be_enmedim
Beğenmedim
TAKSİCİLER, BAKANA BAKTILAR

Tamamen Ücretsiz Olarak Bültenimize Abone Olabilirsin

Yeni haberlerden haberdar olmak için fırsatı kaçırma ve ücretsiz e-posta aboneliğini hemen başlat.
Mahmood Coffee
Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.

Giriş Yap

Gaziantep Haber, Gaziantep Son Dakika, Gaziantep Sağlık Haberleri ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!

Bizi Takip Edin