TAMAMI SURİYELİ 3 ÖLÜ,4 YARALI

service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

TAMAMI SURİYELİ 3 ÖLÜ,4 YARALI Gaziantep’te, bir tekstil atölyesinde çıkan yangında Suriye uyruklu oldukları öğrenilen 3 işçi öldü, 4 kişi de yaralandı. Olay yerine sevk edilen ambulanslarla çeşitli hastanelere götürülen yaralıların hayati tehlikelerinin devam ettiği öğrenildi.

Şıhcan Mahallesi’nde, tekstil üretimi yapan 4 katlı bir iş yerinin 4. katında henüz belirlenemeyen bir nedenle yangın çıktı. Alevlerin kısa sürede üst katlara sıçraması ile birlikte, işyerinde çalışan ve tamamının Suriyeli oldukları öğrenilen baçı işçiler kendi imkanları ile yangından kurtulmayı başardı.

Yangının tüm atölyeyi sarması ile, ihbar üzerine olay yerine çok sayıda itfaiye, sağlık ve kurtarma ekibi sevk edildi.  4 katlı binanın en üst katında mahsur kalan işçilerden bazıları itfaiye merdiveni yardımıyla indirilirken bazı işçilerin ise aşağı atladıkları öğrenildi.

Yangında, Suriye uyruklu olduğu öğrenilen ve ismi öğrenilemeyen 1 kişi olay yerinde hayatını kaybederken, Husem Yusuf (23) ise kaldırıldığı Dr. Ersin Arslan Devlet Hastanesi’nde yapılan tüm müdahalelere rağmen kurtarılamadı.

İtfaiye ekipleri tarafından kurtarılan Kazım Halebi (16), Delil Mahmut (22) Ahmet ve Ali adındaki işçiler ise olay yerinde hazır bekletilen ambulanslarla Dr. Ersin Arslan Devlet Hastanesi’ne götürülerek tedavi altına alındılar. Acil Serviste ilk müdahalesi yapılan işçiler, yoğun bakım ünitesine alındı.

Yaralıların vücutlarında yanıklar olduğu ve hayati tehlikelerinin devam ettiği öğrenildi.

Yangın nedeniyle çevrede toplanan kalabalık yüzünden itfaiye ekipleri ve polisler zor anlar yaşadı. Olayla ilgili soruşturma başlatıldı.

TAMAMI SURİYELİ 3 ÖLÜ,4 YARALI

0
mutlu
Mutlu
0
kahkaha
Kahkaha
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
susuyorum
Susuyorum
0
_zg_n
Üzgün
0
a_l_yorum
Ağlıyorum
0
sinirli
Sinirli
0
alk_
Alkış
0
be_enmedim
Beğenmedim
TAMAMI SURİYELİ 3 ÖLÜ,4 YARALI

Tamamen Ücretsiz Olarak Bültenimize Abone Olabilirsin

Yeni haberlerden haberdar olmak için fırsatı kaçırma ve ücretsiz e-posta aboneliğini hemen başlat.
Mahmood Coffee
Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.

Giriş Yap

Gaziantep Haber, Gaziantep Son Dakika, Gaziantep Sağlık Haberleri ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!

Bizi Takip Edin