Tamer Şentürk Şahinbey Belediye Başkan Adaylığını açıkladı

featured
service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

AK parti teşkilatında çeşitli kademelerde görev alan iş adamı Tamer Şentürk Şahinbey Belediye Başkanlığına adaylığını açıkladı.

Tamer Şentürk yaptığı açıklamada yaşanabilir kent için AK Partili bütün kadroların şehrin imajını değiştirdiğini ifade ederek bu hizmette kendisinin de yarışacağını söyledi.

Şentürk  açıklamasında şu cümlelere yer verdi; “Şu ana kadar bana verdiğiniz pozitif destekten ötürü teşekkürlerimi bir borç bilirim. Allah’ın izniyle sizden aldığım bu şerefli ve onurlu her desteğin sorumluluğuyla şehrimi seçilmem taktirinde layıkıyla temsil edeceğimden hiç şüpheniz olmasın. Verdiğiniz her desteği el birliğiyle her platformda sunalım inşallah. Burada kazanan ben değil, biz olacağız. Yani biz demek Memleket demek GAZİANTEP’imiz demek. Sizlere verdiğiniz destekten ötürü tekrardan teşekkürlerimi iletir saygılarımı sunarım. Selam ve Dua ile.”

0
mutlu
Mutlu
0
kahkaha
Kahkaha
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
susuyorum
Susuyorum
0
_zg_n
Üzgün
0
a_l_yorum
Ağlıyorum
0
sinirli
Sinirli
0
alk_
Alkış
0
be_enmedim
Beğenmedim
Tamer Şentürk Şahinbey Belediye Başkan Adaylığını açıkladı

Tamamen Ücretsiz Olarak Bültenimize Abone Olabilirsin

Yeni haberlerden haberdar olmak için fırsatı kaçırma ve ücretsiz e-posta aboneliğini hemen başlat.
Mahmood Coffee
Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.

Giriş Yap

Gaziantep Haber, Gaziantep Son Dakika, Gaziantep Sağlık Haberleri ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!

Bizi Takip Edin