TARIM KREDİ KOOPERATİFLERİNDEN % 50 HİBE DESTEĞİ

service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

TARIM KREDİ KOOPERATİFLERİNDEN % 50 HİBE DESTEĞİT.C. Gıda Tarım ve Hayvancılık Bakanlığı 2013 yılı %50 Hibe Desteğine Tarım Kredi Kooperatifleri Gaziantep Bölge Birliği Müdürlüğünden destek geldi.

26.06.2013 Tarihinde yayınlanan T.C. Gıda Tarım ve Hayvancılık Bakanlığı 2013 yılı %50 HİBE DESTEK Tebliği 27.6.2013 tarihinden itibaren yürürlüğe girerken, çifçilerin destekten yararlanmak için son müracaat tarihi olan 22.07..2013 tarihine kadar talebi öncelikle İl ve İlçe Gıda,Tarım ve Hayvancılık Müdürlüklerine başvurmaları gerekiyor.

Konuyla ilgili bir açıklama yapan  Tarım Kredi Kooperatifleri Gaziantep Bölge Birliği Müdürü Muhsin GÜMÜŞ, “ Tarım Kredi Kooperatifleri olarak bizlerde ortağımız olsun veya olmasın tüm müracaat eden Çiftçilerimize Kooperatiflerimizdeki personelimizle her türlü yardımı vereceğiz. Kooperatiflerimizde Müracaat Dosyaları ücretsiz olarak hazırlanacaktır. Çiftçimizin ortak olması halinde talep ettiği ve almaya hak kazandığı

Ekipman Bedelinin tamamı 1 yıl vade ile kredilendirilecektir. Çiftçimizin ödeyeceği %50 tutar ve KDV Tarım Kredi Kooperatifince ödenecek ve 1 yıl süre ile kredilendirilecektir. Tüm Zirai Alet ve Makine talepleri istenilen firmadan tedarik edilebilecektir. Tarım Kredi Kooperatifleri Gaziantep Bölge Birliği Müdürlüğü olarak Çiftçilerimize diğer faaliyetlerimizde olduğu gibi %50 Hibe Destek müracaatlarında da her türlü destek verilecektir. Çiftçilerimizin en yakın Tarım Kredi Kooperatifine veya Gaziantep Bölge Birliği Müdürlüğüne müracaat etmelerini bekliyoruz” dedi.

TARIM KREDİ KOOPERATİFLERİNDEN % 50 HİBE DESTEĞİ
0
mutlu
Mutlu
0
kahkaha
Kahkaha
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
susuyorum
Susuyorum
0
_zg_n
Üzgün
0
a_l_yorum
Ağlıyorum
0
sinirli
Sinirli
0
alk_
Alkış
0
be_enmedim
Beğenmedim
TARIM KREDİ KOOPERATİFLERİNDEN % 50 HİBE DESTEĞİ

Tamamen Ücretsiz Olarak Bültenimize Abone Olabilirsin

Yeni haberlerden haberdar olmak için fırsatı kaçırma ve ücretsiz e-posta aboneliğini hemen başlat.
Mahmood Coffee
Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.

Giriş Yap

Gaziantep Haber, Gaziantep Son Dakika, Gaziantep Sağlık Haberleri ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!

Bizi Takip Edin