TAŞDOĞAN, “BURUK KUTLUYORUZ”

service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

TAŞDOĞAN, “BURUK KUTLUYORUZ”Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Gaziantep İl Başkanı Dr. Muhittin Taşdoğan, 19 Mayıs Atatürk’ü Anma Gençlik ve Spor Bayramı nedeniyle bir kutlama mesajı yayımladı.

Taşdoğan, “Ulus olarak Soma’da yaşanan maden kazası nedeniyle acı günler yaşadığımız şu günlerde, buruk da olsa milli bayramımızı idrak ediyoruz. Bu vesileyle başta Ulu Önderimiz Mustafa Kemal Atatürk olmak üzere ebediyete intikal etmiş tüm şehitlerimizi minnet ve şükranla anıyoruz” dedi.

Mesajında, Türkiye’nin Soma’da yaşanan maden kazası nedeniyle bu yılki kutlamanın buruk bir şekilde gerçekleştirildiğini kaydeden Taşdoğan, şu ifadelere yer verdi:”Milli Bayramlar, birlik ve beraberliğimizi pekiştiren özel günlerdir. Türkiye’nin son yaşanan olaydan sonra da birlik ve beraberliğe ihtiyacının olduğunu düşünüyoruz. Soma’da büyük bir acı yaşanıyor ve yaşanan bu acı tüm Türk Milleti’nin acısıdır. 19 Mayıs Atatürk’ü anma Gençlik ve Spor Bayramı’nı da bu sebeple buruk kutluyoruz. Bu vesile ile Soma’da yaşamını yitiren vatandaşlarımıza Allah’tan rahmet dilerken, Ulu Önder Gazi Mustafa Kemal Atatürk ve ebediyete intikal eden şehitlerimizi bir kez daha minnet ve şükranla anıyoruz. Ulusumuzun

19 Mayıs Atatürk’ü Anma Gençlik ve Spor Bayramı kutlu olsun”

MİLLİYETÇİ HAREKET PARTİSİ

GAZİANTEP İL BAŞKANLIĞI

0
mutlu
Mutlu
0
kahkaha
Kahkaha
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
susuyorum
Susuyorum
0
_zg_n
Üzgün
0
a_l_yorum
Ağlıyorum
0
sinirli
Sinirli
0
alk_
Alkış
0
be_enmedim
Beğenmedim
TAŞDOĞAN, “BURUK KUTLUYORUZ”

Tamamen Ücretsiz Olarak Bültenimize Abone Olabilirsin

Yeni haberlerden haberdar olmak için fırsatı kaçırma ve ücretsiz e-posta aboneliğini hemen başlat.
Mahmood Coffee
Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.

Giriş Yap

Gaziantep Haber, Gaziantep Son Dakika, Gaziantep Sağlık Haberleri ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!

Bizi Takip Edin