Taşdoğan, “Gazilerimiz başımızın tacı”

service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Gaziantep İl Başkanı  Yrd. Doç. Dr. Muhittin Taşdoğan ve yönetimi, 19 Eylül Gaziler Haftası dolayısıyla Gaziantep Gaziler Vakfını ziyaret etti.

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Gaziantep İl Başkanı  Yrd. Doç. Dr. Muhittin Taşdoğan, 2017 yılı Gaziler Haftası nedeniyle Gaziantep Gaziler Vakfı’nda gazilerle bir araya geldi.

Taşdoğan, Milletimizin, vatanımızın bağımsızlığı ve kutsal değerleri uğruna mücadele eden hiçbir fedakarlıktan kaçınmayan vatan evlatlarımız Gazilerimiz ile burada bir arada olmaktan onur duyuyorum. Gaziler Haftanız kutlu olsun. Gazilerimiz Türkiye Cumhuriyeti Devletini var olmasında ki en büyük mihenk taşlarından birisidir. Gazilerimizin sorunları bizimde sorunlarımız. Onların sosyal hayattaki var olma mücadelesi bizimde mücadelemiz. Bugün Gaziler Haftası nedeniyle buradayız ancak Gazilerimiz bizim için her gün, her an, her saat kıymetli ve hatırlanması gereken değerlerimizdir. Allah sizlerden ve ailelerinizden razı olsun. Sizler bu mücadeleyi verirken yanınında elinizi tutan eşlerinizede ailenize sevgi ve saygılarımı iletiyorum.” dedi. 

Gazialer Vakfı Başkanı Mehmet Yeter ise “Her daim yanımızda olan ve hiçbir desteğini esirgemeyen Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Gaziantep İl Başkanı  Yrd. Doç. Dr. Muhittin Taşdoğan’a  ve yönetimine çok teşekkür ederiz. Bugün yine bizi yalnız bırakmadılar. Bizler vatanımız ve milletimiz için hiçbir fedakarlıktan kaçmadık ve kaçmayacağız. Vücudumuzun çeşitli bölgelerini bu vatan uğruna kaybettik gerekirse bu vatan uğruna şehit oluruz” ifadelerini kullandı.

Ziyaretin ardından hatıra fotografı çektiren Başkan Taşdoğan tek tek Gazilerle vedalaştı.

Taşdoğan, “Gazilerimiz başımızın tacı”

 

 

 

 

 

 

0
mutlu
Mutlu
0
kahkaha
Kahkaha
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
susuyorum
Susuyorum
0
_zg_n
Üzgün
0
a_l_yorum
Ağlıyorum
0
sinirli
Sinirli
0
alk_
Alkış
0
be_enmedim
Beğenmedim
Taşdoğan, “Gazilerimiz başımızın tacı”

Tamamen Ücretsiz Olarak Bültenimize Abone Olabilirsin

Yeni haberlerden haberdar olmak için fırsatı kaçırma ve ücretsiz e-posta aboneliğini hemen başlat.
Mahmood Coffee
Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.

Giriş Yap

Gaziantep Haber, Gaziantep Son Dakika, Gaziantep Sağlık Haberleri ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!

Bizi Takip Edin