Taşdoğan, “Görevden almalar çığırından çıktı”

service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

MHP Gaziantep İl Başkanı A.Muhittin Taşdoğan, 15 Temmuz Darbe girişiminden sonra FETÖ/PDY (Fethullahçı Terör Örgütü/Paralel Devlet Yapılanması) kapsamında başlatılan görevden almaların çığırından çıktığını söyledi.

İftiralarla, yalan ihbarlarla ülkesine, milletine ve demokrasiye bağlı insanlar görevden alınmaktadır diyen Taşdoğan, Adalet duygusunun incinmesi konusundaki endişelerin arttığını belirtti.

Taşdoğan gazetemize yaptığı açıklamada, “Geciken adalet, adalet değildir. Bir an evvel bu yoldan dönülmelidir. Sorumluluk duygusu halinde hareket edilmelidir. Mağduriyetleri tespit edilenlerin biran önce haklarının iadeleri gerçekleştirilmelidir.  AKP tarafında da birçok yetkili operasyonlarla ilgili ciddi anlamda endişeli olduklarını dile getirmektedirler.

Milletin birlik ve beraberliği Yenikapı Ruhunun kalıcı yerleşmesi için gerekli hassasiyet yetkililer tarafından gösterilmelidir” ifadelerini kullandı.

0
mutlu
Mutlu
0
kahkaha
Kahkaha
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
susuyorum
Susuyorum
0
_zg_n
Üzgün
0
a_l_yorum
Ağlıyorum
0
sinirli
Sinirli
0
alk_
Alkış
0
be_enmedim
Beğenmedim
Taşdoğan, “Görevden almalar çığırından çıktı”

Tamamen Ücretsiz Olarak Bültenimize Abone Olabilirsin

Yeni haberlerden haberdar olmak için fırsatı kaçırma ve ücretsiz e-posta aboneliğini hemen başlat.
Mahmood Coffee
Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.

Giriş Yap

Gaziantep Haber, Gaziantep Son Dakika, Gaziantep Sağlık Haberleri ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!

Bizi Takip Edin