TAŞDOĞAN YENİDEN BAŞKAN SEÇİLDİ

service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

TAŞDOĞAN YENİDEN BAŞKAN SEÇİLDİMilliyetçi Hareket Partisi Gaziantep İl Kongresi Şehitkâmil Belediyesi Konferans Salonu’nda yapıldı. 26 oy farkla yeniden il başkanı seçilen A. Muhittin Taşdoğan rakibi Mustafa Erzin’le tokalaşarak kongreye katılan partilileri el ele tutuşarak selamladı.

Kongreye; MHP Genel Başkan Yardımcısı Oktay Öztürk, Oğuzeli Belediye Başkanı M. Sait Kılıç, Zeynel Abidin Gökçe, MYK Üyesi Emine Aybüken Yıldırım, Mustafa Erzin, MHP İl Başkanı Muhittin Taşdoğan, ilçe başkanları ve çok sayıda partili katıldı.

Mevcut il başkanı A. Muhittin Taşdoğan ile eski il başkanı Mustafa Erzin’in yarıştığı kongre birlik ve beraberlik içerisinde geçti. Coşku içerisinde geçen kongrede; Muhittin Taşoğan 294, Mustafa Erzin 268, 7 geçersiz oy olmak üzere toplamda 576 oy kullanıldı.

Milliyetçi Hareket Partisi Genel Başkan Yardımcısı, Erzurum Milletvekili Oktay ÖZTÜRK kongre sonunda yaptığı açıklamada; kongrede kaybedenin olmadığını, ülkücü hareketin kazandığını söyledi. Öztürk; “ İkisi de çok yakından tanıdığım ve ömrümüz oldukça dostluğumuzun devam edeceği ülküdaşımdır. Bu saatten itibaren birbirlerine destek olmak suretiyle bu hareketi birlikte götüreceklerinden hiçbir şüphem yoktur. Aramıza nifak girmesine, nefsi kabarmış insanların girmesine müsaade etmediğimiz sürece sırtımız yere gelmeyecektir. MHP tarihten süzülerek gelen duygu ve düşüncelerle beslenmektedir. Ak Parti ve Recep Tayyip Erdoğan şunu bilmelidir ki; MHP var olduğu sürece muktedir olması mümkün değildir. Muktedir olamadığı içindir ki İmralı ile masa başında yapmış olduğu anlaşmaları da açıklayamamaktadır. MHP’nin nefesi ihanet içerisinde olan herkesin ensesinde dün olduğu gibi bundan sonra da olmaya devam edecektir.

Recep Tayyip Erdoğan Başbakan olduğu dönemde Başkanlık sisteminin Amerikan emperyalizminin dayatması olduğunu belirtmiş bugün ise Cumhurbaşkanı olduğu dönemde Başkanlık sisteminin doğru bir şey olduğunu savunmaya başladı. Şimdi sıkıştılar ve diyorlar ki Başbuğ’da başkanlık sistemini istiyor. Sayın Başbuğun başkanlık sisteminde devletin üniter yapısının korunması vardır,  ülkenin 36 parçaya bölünmesi yoktur. Bu hırsızlar çetesini geldikleri yere göndermek bizim boynumuzun borcudur ve bunun içindir ki bu kongrenin kaybedeni yoktur. Kazanan ülkücü hareket olmuştur. Bu kongreden ayrı ayrı listeler ile girilmiş olabilir ama birlikte çıkılmıştır. Bu birlik Allahın izniyle sonuna kadar devam edecektir” dedi.

İl Yönetim kurulu Asil Üyeleri; Ahmet Kenan Karataş, Cafer Bulut, Cahit Özçelik, Kadir Göçer, Cengiz Kara, Cengiz Kılınç, Ergün özdemir, Gökhan Yılmaz, Gülden Kurtaran, Hakan Doğru, İhsan Çılgın; Mahmut Akif İsabeşe, Mahmut Konukçu, Mehmet Dağdelen, Mehmet Kıratlı, Mehmet Seydi Yılmaz, Mehmet Söylemez, Mehmet Yıldız, Mehmet Yılgın, Mehmet Doğan, Meral Özdemir, Metin Durak, Muhiddin Sağlam, Murat Arslan, Mustafa Ferit Yıldırım, Oğuz Çoban, Orhan Ayçin, Rıdvan Küççük, Tahir Özaslan, Turgay Kanat, Yakup Özbay, Zehra Sağlam,

İl Disiplin Kurulu Üyeleri; Ali Ekrem Doğan, Barış Yıldırım, Tahsin Tiryaki, Haluk Özbay, Mehmet Özdemir, Muzaffer Çelik, Selçuk Özcan,

Genel Merkez Üst Kurul Delegeleri; Ali Muhittin Taşdoğan, Cahit Çıkmaz, Ahmet Kucur, Yahya Yılmaz, Muharrem Özsert, Mustafa Barışçoban, Mehmet Tiryaki, Durdu Ergin, Erdal Yanar, Gökhan Yılmaz, İhsan Çılgın, Mehmet Söylemez, Muzaffer Çelik, Oğuz Çoban, Yakup Özbay

TAŞDOĞAN YENİDEN BAŞKAN SEÇİLDİ

TAŞDOĞAN YENİDEN BAŞKAN SEÇİLDİ

0
mutlu
Mutlu
0
kahkaha
Kahkaha
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
susuyorum
Susuyorum
0
_zg_n
Üzgün
0
a_l_yorum
Ağlıyorum
0
sinirli
Sinirli
0
alk_
Alkış
0
be_enmedim
Beğenmedim
TAŞDOĞAN YENİDEN BAŞKAN SEÇİLDİ

Tamamen Ücretsiz Olarak Bültenimize Abone Olabilirsin

Yeni haberlerden haberdar olmak için fırsatı kaçırma ve ücretsiz e-posta aboneliğini hemen başlat.
Mahmood Coffee
Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.

Giriş Yap

Gaziantep Haber, Gaziantep Son Dakika, Gaziantep Sağlık Haberleri ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!

Bizi Takip Edin