TECNOPLAS TALİHLİSİNE OTOMOBİLİ TESLİM EDİLDİ

service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

TECNOPLAS TALİHLİSİNE OTOMOBİLİ TESLİM EDİLDİTecnoplas PVC’nin,  Antalya’da bayilerine yönelik gerçekleştirdiği kura çekiminde otomobil kazanan talihli bayii, anahtarını ünlü sanatçı Bülent Serttaş’ın elinden aldı.

Türkiye’nin önde gelen PVC markalarından Tecnoplas ,Türkiye genelinde faaliyet gösteren 700 bayisinin katılımıyla Antalya’da geleneksel bayii toplantısı gerçekleştirdi. Firmanın reklam filmlerinde rol alan ünlü sanatçı Bülent Serttaş’ın türküleriyle renk kattığı toplantıda, 2013 yılı değerlendirmesi yapıldı. Bayilerin eşleri ve çocuklarıyla katıldığı ve çeşitli etkinliklerin gerçekleştirildiği toplantının son gününde ise kura çekimi yapıldı.

Bayilere,  cep telefonları, bilgisayar ve büyük ödül olarak 1 otomobilin verildiği çekilişte büyük ikramiye Kırıkkale’den İbrahim Güvenç’e isabet etti. Bayii toplantısının hemen ardından Tecnoplas PVC’nin Gaziantep’teki merkez binasında gerçekleştirilen törende ise talihli İbrahim Güvenç’e otomobili teslim edildi.

TECNOPLAS TALİHLİSİNE OTOMOBİLİ TESLİM EDİLDİTecnoplas PVC yönetim kurulu üyeleri ve bir çok bayinin hazır bulunduğu otomobil teslim töreninde talihli Güvenç, anahtarını Bülent Serttaş’ın elinden aldı.

TECNOPLAS TALİHLİSİNE OTOMOBİLİ TESLİM EDİLDİ

Serttaş’la, birlikte otomobiline binerek mutluluğunu dile getiren Bayii Mustafa Güvenç, Tecnoplas ailesinin bir ferdi olmaktan her zaman gurur duyduğunu söyledi.

Tecnoplas PVC olarak her yıl geleneksel bayilerine yönelik toplantıları düzenlediklerini belirten Tecnoplas PVC Yönetim Kurulu Üyesi Abdullah Yıldız ise  “Bu yıl Antalya’da organize ettiğimiz bayi toplantımıza 700 bayiimiz katıldı. Toplantımızın son gününde bayilerimize yönelik kura çekimi gerçekleştirdik. Büyük ödülümüz olan otomobil Kırıkkale bayiimiz İbrahim Güvenç’e isabet etti. Talihli arkadaşımızı tebrik ediyorum. Otomobili hayırlı olsun” diye konuştu.

0
mutlu
Mutlu
0
kahkaha
Kahkaha
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
susuyorum
Susuyorum
0
_zg_n
Üzgün
0
a_l_yorum
Ağlıyorum
0
sinirli
Sinirli
0
alk_
Alkış
0
be_enmedim
Beğenmedim
TECNOPLAS TALİHLİSİNE OTOMOBİLİ TESLİM EDİLDİ

Tamamen Ücretsiz Olarak Bültenimize Abone Olabilirsin

Yeni haberlerden haberdar olmak için fırsatı kaçırma ve ücretsiz e-posta aboneliğini hemen başlat.
Mahmood Coffee
Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.

Giriş Yap

Gaziantep Haber, Gaziantep Son Dakika, Gaziantep Sağlık Haberleri ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!

Bizi Takip Edin