TEMAD ÜYELERİ ŞEHİT EŞİNİ YALNIZ BIRAKMADI

service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Türkiye Emekli Astsubaylar Derneği ( TEMAD) Gaziantep şube Başkanı Mehmet Tayyar Dülek ve TEMAD Gaziantep Kadın Kolları Başkanı Mezine Sırakaya, Kilis’in Elbeyli ilçesi sınırında IŞİD’in açtığı ateş sonucu hayatını kaybeden Astsubay Mehmet Yalçın Nane’nin eşini evinde ziyaret etti.

Şehit Nane’nin iki gün önce dünyaya gelen oğluna hayırlı olsun ziyaretinde bulunan TEMAD Başkanları duydukları üzüntünün yanında yaşadıkları büyük sevinci de şehidin yakınlarıyla paylaştı.
TEMAD başkanlarını evinde kabul eden şehit Nane’nin eşi Seher Nane ve şehidin yakınları, üzüntülerini dile getirerek kendilerine gösterilen ilgi ve alakadan duydukları memnuniyeti dile getirdi. Seher Nane, kendilerini bu acılı günde ve mutlu günde yalnız bırakmayan herkese teşekkür etti.

“ŞEHİT YAKINLARIMIZIN HER ZAMAN YANINDAYIZ”

TEMAD Başkanı Mehmet Tayyar Dülek, “Şehit Mehmet Yalçın Nane’nin eşi Seher Nane artık hepimizin bacımız, kardeşimiz, o artık bizim kızımız. Ne zaman başı dara düşse biz TEMAD olarak yanındayız. Mehmedimiz arkasında nur topu gibi bir evlat bıraktı gitti. Onun evladı da bizim evladımız. Tüm şehitlerimizin geride bırakıp gittiği yakınları bizim namusumuzdur. Emanetimize ölene kadar sahip çıkarız. Yıllarca vatanımızın birliği ve beraberliği için savaşmış ve can vermiş tüm şehitlerimize Allah’tan rahmet diliyorum.

TEMAD ÜYELERİ ŞEHİT EŞİNİ YALNIZ BIRAKMADI

Dülek,“Türk Silâhlı Kuvvetlerinde astsubay, uzman çavuş ve uzman jandarma çavuş olarak olarak görev yapıp, emeklilik ve maluliyet nedenleriyle ayrılan astsubaylar, bunların eşleri ile vefat eden astsubayların dul ve yetimlerinin, sosyal, kültürel ve hukuki ihtiyaçlarını karşılamak, askerlik mesleğine ilişkin ortak anılarını yaşatmak ve dayanışmalarını devam ettirmek amacı kurulan derneğimiz her zaman sizlerin yanındadır” dedi.

“TÜRKİYE BÜYÜK BİR ÜLKE”

TEMAD Kadın kolları başkanı Mezine Sırakaya “Mehmet gitti ama ardında bir oğul bıraktı. O bizim ciğerimiz şehidimizin emaneti. Asker eşi olmak asker yakını olmak çok kolay bir şey değil..Biz asker eşleri bu acıyı her dakika her saniye yaşıyoruz. Her an yüreğiniz ağzınızda yaşamak zor…Kilis’te görev yaparken hain saldırıda şehit düşen Mehmet kardeşimiz ardında bir MEHMET bıraktı gitti. Onun oğlu benim de Türkiye’nin de oğlu… Polisimize ve askerimize yönelik son zamanlarda yapılan saldırıların geçerli hiçbir nedeni olamaz. Türkiye büyük bir ülke ve güvenlik güçlerimiz hainlerle her zaman mücadele edecek. Saldırılarda hayatını kaybeden şehitlerimize Allah’tan rahmet acılı ailelerine sabır diliyorum” diyerek duyduğu üzüntüyü dile getirdi.

Henüz iki gün önce dünyaya gelen minik Mehmet’i kucağına alarak seven başkanlar dua okuyarak uzun ömürler diledi ve iyi ki doğdun MEHMET diyerek TEMAD üyeleri adına nazar boncuğu ve altın taktılar.

0
mutlu
Mutlu
0
kahkaha
Kahkaha
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
susuyorum
Susuyorum
0
_zg_n
Üzgün
0
a_l_yorum
Ağlıyorum
0
sinirli
Sinirli
0
alk_
Alkış
0
be_enmedim
Beğenmedim
TEMAD ÜYELERİ ŞEHİT EŞİNİ YALNIZ BIRAKMADI

Tamamen Ücretsiz Olarak Bültenimize Abone Olabilirsin

Yeni haberlerden haberdar olmak için fırsatı kaçırma ve ücretsiz e-posta aboneliğini hemen başlat.
Mahmood Coffee
Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.

Giriş Yap

Gaziantep Haber, Gaziantep Son Dakika, Gaziantep Sağlık Haberleri ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!

Bizi Takip Edin