Teymur Continental Hotel’de Ramazan Bereketi…

service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Teymur Continental Hotel’de Ramazan Bereketi…Gaziantep şehir merkezinde bulunan Teymur Continental Hotel, Ramazan ayının gelmesiyle birlikte misafirlerine birbirinden güzel iftar menüsü sunmaya devam ediyor.
Gaziantep’in gözde otellerinden Teymur Continental Hotel Ramazan ayında da misafirlerine en iyisini sunuyor. Ramazan ayında sunulacak olan iftar sofrası birbirinden güzel yiyeceklerle donatılırken, farklı etkinliklerin de yer aldığı otelde, misafirlerin güzel ve bereketli bir Ramazan ayı geçirmesi hedefleniyor. Teymur Continental Hotel Ramazan menüsünü büyük bir titizlikle belirlediklerini söyleyen Executive şef  İ. Doğa Çitçi “ Ramazan ayı bereketi bizim mutfağımıza da uğradı ve bereketli bol çeşitli, doyurucu, lezzetli menümüzle siz değerli müşterilerimize hizmet vermeye devam ediyoruz. Ramazan ayında oruç tutan bir insanın sağlığını göz önünde bulundurarak hazırladığımız menümüz müşterilerimiz tarafından beğeni kazandı. 23 yıllık aşçıyım. Yıllarım mutfakta geçti. Müşterilerimizin damak tadına uygun yemek yapmak ve onları memnun etmek için büyük çaba harcıyoruz. Sizleri de bu eşsiz lezzetleri tatmak için otelimize bekliyoruz. Otelimiz yeni açılmasına rağmen kaliteli ve güvenilir hizmet vererek sizlerin beğenisini kazanmaya devam ediyor” dedi.

Gaziantep şehir merkezinde bulunan Teymur Continental Hotel’in her odasında klima mevcut olup, otelde kapalı yüzme havuzu ve ücretsiz özel otopark bulunmaktadır. Ücretsiz Wi-Fi otel genelinde sağlanmaktadır. Modern şekilde dekore edilmiş Teymur Continental Hotel ‘in tüm odaları oturma alanı, düz ekran uydu TV ve saç kurutma makinesi içeren özel bir banyo ile donatılmıştır. Fitness merkezinde egzersiz yaptıktan sonra, spa ve sağlıklı yaşam merkezinde rahatlayıp masaj hizmetleri ile yorgunluğunuzu atabileceğiniz otelde Sauna ve Türk hamamı da mevcut. Toplam 157 oda sayısı bulunan otelde, 141 Standart, 11 Suite, 2 King Suite, 3 Engelli odası mevcut olup otel farklı ihtiyaçlar için farklı imkanlar sunabilen modern bir mimariye sahiptir.

Düzenlenecek olan organizasyonlarda her türlü ayrıntıya dikkat eden Teymur Continental Hotel’de 1250 m2’lik Beylerbeyi Balo Salonu, 500 m2’lik Dülük çok amaçlı salon, 80 m2’lik İpekyolu-1 Toplantı Salonu, 50 m2’lik İpekyolu-2 Toplantı Salonu, 150 m2’lik İpekyolu-3 Toplantı Salonu, 35 m2’lik İpekyolu-4 Toplantı Salonu, 50 m2’lik İpekyolu-5 Toplantı Salonu mevcut olup özel toplantı paketi alternatifleri ile hizmet vermektedir. Tüm salonlarda ses ve ışık sistemi, air conditioner, overhead projector, projector screen, whita board, slide projector, flip-chart, barkovizyon, microfon, video ve dvd oynatıcı olanakları sunulmaktadır.

0
mutlu
Mutlu
0
kahkaha
Kahkaha
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
susuyorum
Susuyorum
0
_zg_n
Üzgün
0
a_l_yorum
Ağlıyorum
0
sinirli
Sinirli
0
alk_
Alkış
0
be_enmedim
Beğenmedim
Teymur Continental Hotel’de Ramazan Bereketi…

Tamamen Ücretsiz Olarak Bültenimize Abone Olabilirsin

Yeni haberlerden haberdar olmak için fırsatı kaçırma ve ücretsiz e-posta aboneliğini hemen başlat.
Mahmood Coffee
Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.

Giriş Yap

Gaziantep Haber, Gaziantep Son Dakika, Gaziantep Sağlık Haberleri ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!

Bizi Takip Edin