The Anatolian Hotel’den Zengin İftar Menüsü

service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

The Anatolian Hotel’den Zengin İftar MenüsüGaziantep Anatolian Hotel, zengin iftar menüsü ile misafirlerine değişik alternatifler sunmaya devam ediyor.

Onbir ayın sultanı Ramazan ayının gelmesiyle birlikte Gaziantep Anatolian Hotel müşterilerine zengin iftar menüsü ile değişik alternatifler sunmaya devam ediyor. Ramazan ayıyla birlikte artan iftar coşkusuna ev sahipliği yapan Anatolian Hotel, Gaziantep mutfağından değişik lezzetleri otelin huzur dolu ortamında misafirlerine sunuyor. Toplantı salonları,sağlık kulübü, odaları, yemeklerin çeşitliliği ve lezzetleri ile hizmet kalitesi yönünden adından sıkça söz ettiren Anatolian Hotel iftar menüsünün çeşitliliği ve lezzetiyle de Gaziantep’e damgasını vurmaya devam ediyor.

11 Ayın Sultanı Ramazan menüsü özel fiyat ile müşterilerine hizmet vermeye devam eden, The Anatolian Hotel Satış Pazarlama Müdürü Dilek Tekgöz; “Ramazan ayına özel menümüz ile sizlere hizmet vermeye devam ediyoruz. Ucuz ama kaliteli hizmet sunmak bizim işimiz. Tüm Ramazan Ayı boyunca toplu veya bireysel Ramazan yemeklerinizde siz değerli müşterilerimizi otelimize bekliyoruz. Otelimizin çatı katı restoranından Gaziantep şehir merkezinin panoramik manzarası rahatlıkla seyredilebilir. Otelimizin spasında değişik renklerle aydınlatılan, mozaik bir havuz ve ahşap panelli sağlık havuzu bulunmaktadır. Otelin tüm odalarında, standart olarak ücretsiz Wi-Fi erişimi ve düz ekranlı interaktif TV bulunmaktadır. Otelimizin yapılış amacı daha ziyade birinci derece toplantı ve seminerleri hitap edebilmektir. Toplantı ve seminerler yanında 1000 kişilik balo salonuyla özel günler için hizmet verebilecek kapasiteye sahibiz. Yöresel Gaziantep mutfağının yanında Fransız mutfağı ve deniz ürünleriyle hizmet veriyoruz. Gaziantep’in yöresel mutfağını, ocak başı keyfiyle tüm misafirlerimize sunuyoruz. Otelimizde toplam 131 oda ve 285 yatak kapasitesi bulunmakta olup Kral dairemiz, suite odalarımız, engelli odalarımız ve sigara içilmeyen bir kat ile executive katımız mevcuttur.

The Anatolian Hotel’den Zengin İftar MenüsüAKILLI ODA SİSTEMİ İLE KİŞİYE ODAKLI HİZMET

Gaziantep Anatolian Hotel’de bulunan akıllı odalar misafirlere kişiye özel hizmetler sunuyor. Mevcut İnteraktif TV sayesinde resepsiyon tarafından size özel mesajlar girilebilirken Gelen tüm mesajlar yine İnteraktif TV üzerinden müşterilere iletilebiliyor. İnteraktif TV üzerinden siparişler oda servisine iletilirken, özel sipariş veya mönü’de hazırlatmak mümkün. Tüm odalarda elektronik kilit sistemi ve kişiye Özel Otomatik İklimlendirme ile rezervasyon veya check in esnasında istenilen sıcaklık derecesi bildirilmekte, odalar istenilen dereceye göre ayarlanabilmektedir. En son teknolojiyle donatılan salonlarda hava kalitesi ve mevsimsel atmosfer gerçekleştirilen organizasyonlar süresince istenilen dereceye göre ayarlanabilmektedir.Kişi sayısı,oksijen oranı vs…

SAĞLIK KLUBÜ İLE RAHATLAYIN

Kaliteli ve rahat bir ortamda uzmanlar tarafından son derece kapsamlı ve güvenilir bir hizmet sunan Sağlık ve Güzellik Merkezinde tüm bakım ve hizmetlerden en yüksek kalitede faydalanarak kendinizi yenilemeniz mümkün. 120 m² ve 1.70 m derinliğindeki Kapalı Yüzme Havuzu serin bir alternatif olurken uzman antrenörler eşliğinde fitness salonunda pilates,step aerobik ve aletlerle spor yapabilir; kaybettiğiniz enerjinizi Vitamin Bar’da alabilirsiniz. Bayanlar ve baylar için ayrı ayrı düşünülmüş olan sauna,fin hamamı ve masaj salonlarında günün yorgunluğunu atabilir , geleneksel kese ve Türk hamamı masajıyla vücudunuzu şımartıp cildinizin gözeneklerini açarak temiz hava almasını sağlayabilirsiniz. Ayrıca solarium salonlarında istenilen bronzluğa kavuşmak mümkün!

The Anatolian Satış Pazarlama Müdürü Dilek Tekgöz, tüm İslam âleminin Ramazan Ayını kutlayarak “Otelimizin kapıları siz değerli müşterilerimize sonuna kadar açıktır. Müşteri memnuniyeti bizim önceliklerimiz arasındadır” dedi.

0
mutlu
Mutlu
0
kahkaha
Kahkaha
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
susuyorum
Susuyorum
0
_zg_n
Üzgün
0
a_l_yorum
Ağlıyorum
0
sinirli
Sinirli
0
alk_
Alkış
0
be_enmedim
Beğenmedim
The Anatolian Hotel’den Zengin İftar Menüsü

Tamamen Ücretsiz Olarak Bültenimize Abone Olabilirsin

Yeni haberlerden haberdar olmak için fırsatı kaçırma ve ücretsiz e-posta aboneliğini hemen başlat.
Mahmood Coffee
Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.

Giriş Yap

Gaziantep Haber, Gaziantep Son Dakika, Gaziantep Sağlık Haberleri ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!

Bizi Takip Edin