TİCARET ATEŞELERİ GAZİANTEP’TE

service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

TİCARET ATEŞELERİ GAZİANTEP’TEAvusturya, Belçika, Hollanda ve İsviçre Ticaret Ataşeleri, Gaziantep Büyükşehir Belediyesi organizasyonu ve Eyüp Lojistik sponsorluğunda Gaziantep’e geliyor.

Avusturya, Belçika, Hollanda ve İsviçre Ticaret Ataşeleri Gaziantep’e geliyor. Gaziantep’te çeşitli temas ve incelemelerde bulunacak heyet hem sanayicilerle bir araya gelecek hem de Gaziantep’i tarihi ve kültürel değerlerini görme imkânı bulacaklar.

TİCARET ATEŞELERİ GAZİANTEP’TE

Panelin sponsoru Eyüp Lojistik

Panel için sponsor olan Eyüp Lojistik Gaziantep’te daha fazla ticaret konuşulması için ön ayak oldu. Gelişen sanayisinin yanı sıra kültür ve turizmle de adından söz ettiren Gaziantep, önümüzdeki hafta çeşitli ülkelerin ticari ataşelerine ev sahipliği yapacak. Büyükşehir Belediyesi’nin organizasyonuyla 24–26 Şubat tarihleri arasında gelecek olan heyet Gaziantep’te bir dizi temas ve incelemelerde bulunacak ardından yine Büyükşehir Belediyesi tarafından düzenlenen ‘Ticaret ataşelerinin gözünden Türkiye’ konulu panele katılacak.

Sanayicileri ziyaret edecekler

Gaziantep programı kapsamında Büyükşehir Belediyesi’nin yanı sıra Gaziantep Sanayi Odası(GSO), Gaziantep Ticaret Odası(GTO) ve Gaziantep Organize Sanayi Bölgesi(OSB)’ni de ziyaret edecek olan ataşeler, Oda Başkanları ve sanayicilerle bir araya gelerek ticari gelişmeler hakkında fikir alışverişinde bulunacaklar.

Kültür gezisi

Programının son gününde Gaziantep’i gezecek olan heyet geziye, Prof. Dr. Metin Sözen Koruma Büyük Ödülü sahibi tarihi ‘Kültür Yolu’ ile başlayacak. Ardından Cam Müzesi, Mutfak Müzesi, Bakırcılar Çarşısı ve dünyanın en büyük mozaik müzesi özelliği taşıyan Zeugma Mozaik Müzesi’ni ziyaret edecek olan heyet, aynı gün Gaziantep’ten ayrılacak.

0
mutlu
Mutlu
0
kahkaha
Kahkaha
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
susuyorum
Susuyorum
0
_zg_n
Üzgün
0
a_l_yorum
Ağlıyorum
0
sinirli
Sinirli
0
alk_
Alkış
0
be_enmedim
Beğenmedim
TİCARET ATEŞELERİ GAZİANTEP’TE

Tamamen Ücretsiz Olarak Bültenimize Abone Olabilirsin

Yeni haberlerden haberdar olmak için fırsatı kaçırma ve ücretsiz e-posta aboneliğini hemen başlat.
Mahmood Coffee
Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.

Giriş Yap

Gaziantep Haber, Gaziantep Son Dakika, Gaziantep Sağlık Haberleri ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!

Bizi Takip Edin