Tiryakioğlu Ankara’da ki saldırıyı kınadı

service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Gaziantep Ticaret Borsası (GTB) Yönetim Kurulu Başkanı Ahmet Tiryakioğlu, Ankara’da çok sayıda vatandaşımızın hayatını kaybetmesine ve yaralanmasına neden olan bombalıyı saldırıyı kınadı.
Tiryakioğlu, yaptığı açıklamada olaydan duyduğu derin üzüntü ve kederi dile getirerek, bu tarz eylemlerin Türkiye’nin huzurunu bozmak için kirli eller tarafından tezgâhlanan kanlı oyunlar olduğunu söyledi.
Bulunduğu coğrafya da huzur ve sükûnetin hâkim olduğu tek ülke olan Türkiye’nin terör bataklığına çekilmek istendiğine işaret eden Tiryakioğlu, “Ülkemizin bölünmez bütünlüğünü, huzurunu ve istikrarını bozmaya çalışan şer güçler tarihler boyu bu emeline ulaşamadı, bundan sonrada hiçbir zaman ulaşamayacaklar “dedi.
Provokasyonlara karşı vatandaşları sağduyulu olmaya çağıran Tiryakioğlu, şunları söyledi:
“Bu tarz saldırılarla ülke içerisinde bir kaos ve kriz ortamı yaratılmak istenilmekte. Hamuru kardeşlikle, barışla yoğrulmuş Anadolu insanımız şer güçlerin bu hain planına pirim vermeyecektir. Son dönemlerde yaşanan üzücü olaylarla birlikte şimdi her zamankinden çok daha fazla birbirimize kenetlenmeye ve destek vermeye ihtiyacımız var. Yedi düvele karşı kurtuluş mücadelesi veren yüce milletimiz, birlik ve beraberlik içerisinde bu zor günlerinde üstesinden gelecektir. ”
Tiryakioğlu ayrıca saldırıda hayatını kaybeden vatandaşlara da Allah’tan rahmet, yaralılara ise acil şifalar dileğinde bulundu.

0
mutlu
Mutlu
0
kahkaha
Kahkaha
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
susuyorum
Susuyorum
0
_zg_n
Üzgün
0
a_l_yorum
Ağlıyorum
0
sinirli
Sinirli
0
alk_
Alkış
0
be_enmedim
Beğenmedim
Tiryakioğlu Ankara’da ki saldırıyı kınadı

Tamamen Ücretsiz Olarak Bültenimize Abone Olabilirsin

Yeni haberlerden haberdar olmak için fırsatı kaçırma ve ücretsiz e-posta aboneliğini hemen başlat.
Mahmood Coffee
Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.

Giriş Yap

Gaziantep Haber, Gaziantep Son Dakika, Gaziantep Sağlık Haberleri ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!

Bizi Takip Edin