Tiryakioğlu terör saldırırsını kınadı

service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Gaziantep Ticaret Borsası (GTB) Yönetim Kurulu Başkanı Ahmet Tiryakioğlu, Ankara’da dün akşam askeri servis araçlarının geçişi sırasında yaşanan terör saldırısını kınayarak, başsağlığı mesajında bulundu.

Tiryakioğlu, yaptığı yazılı açıklamada olaydan duyduğu derin üzüntüyü dile getirerek, terörü ve tüm destekçilerini lanetledi.

Saldırıda hayatını kaybedenlere Allah’tan rahmet, yaralılara ise acil şifalar dileyen Tiryakioğlu, açıklamasında şu ifadelere yer verdi: “Terör zalim, acımasız ve hain yüzünü dün başkentimizde bir kez daha gösterdi. Bombalı araçla yapılan terör saldırısında evlerine gitmek için yollarda olan Mehmetçiğimiz ve sivil vatandaşlarımız hedef olarak seçildi. Kalleş saldırıda hayatını kaybeden vatandaşlarımıza yüce Mevla’dan rahmet, yaralılarımıza ise acil şifalar diliyorum. Ülkemizin ve milletimizin başı sağ olsun. Türkiye’nin huzurunu, refahını ve iç barışını bozmaya yönelik şer odakları tarafından tasarlanan ve işbirlikçileri tarafından da uygulamaya konulan bu tarz vahşi saldırılar, dün olduğu gibi bugünde hiç bir şekilde amacına ulaşamayacaktır. Ülkemiz kaynayan Ortadoğu coğrafyasında huzur ve sükûnetin var olduğu tek ve yegâne ülkedir. İşte bu durumu hazmedemeyen dış mihraklar ve destekçileri bu tip terör saldırılarıyla zulüm, kan ve gözyaşının hâkim olduğu Ortadoğu bataklığına ülkemizi çekmek istiyorlar. Teröristler ve yandaşları şunu iyi bilmelidir ki, çağ açıp, çağ kapatan, dünyaya hükmetmiş bir ecdadın torunları bu karanlık ve kirli oyunlara gelmeyecektir. Aksine birlik ve beraberlik içerisinde, tek yürek olarak yükselişini, istikrarını ve büyümesini artırarak sürdürecektir. Terör bitene, onlara içeride ve dışarıda destek sağlayan hainler ülkemizden temizlenene kadar, tüm dosta, düşmana karşı dik duruşumuzu hep birlikte göstermeliyiz. Gün birlik beraberlik ve kardeşlik günüdür. Acılarımızı hep birlikte yaşayacak fakat azmimizi, vatan, millet ve bayrak sevgimizi hep canlı ve diri tutacağız.”

Tiryakioğlu terör saldırırsını kınadı
0
mutlu
Mutlu
0
kahkaha
Kahkaha
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
susuyorum
Susuyorum
0
_zg_n
Üzgün
0
a_l_yorum
Ağlıyorum
0
sinirli
Sinirli
0
alk_
Alkış
0
be_enmedim
Beğenmedim
Tiryakioğlu terör saldırırsını kınadı

Tamamen Ücretsiz Olarak Bültenimize Abone Olabilirsin

Yeni haberlerden haberdar olmak için fırsatı kaçırma ve ücretsiz e-posta aboneliğini hemen başlat.
Mahmood Coffee
Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.

Giriş Yap

Gaziantep Haber, Gaziantep Son Dakika, Gaziantep Sağlık Haberleri ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!

Bizi Takip Edin