TOBB GAZİANTEP KADIN GİRİŞİMCİLER KURULU SEÇİMİ YAPILDI

service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

TOBB GAZİANTEP KADIN GİRİŞİMCİLER KURULU SEÇİMİ YAPILDITürkiye Odalar ve Borsalar Birliği (TOBB) Gaziantep Kadın Girişimciler Kurulu Başkanlığına Gülseren Hülya Akkaya seçildi.

Gaziantep Sanayi Odası koordinatörlüğünde oluşturulan TOBB İl Kadın Girişimciler Kurulu İcra Komitesi seçimleri 06 Ocak’ta tamamlandı. Seçimlerde Başkan Gülseren Hülya Akkaya olurken, Başkan Yardımcılıklarına Filiz Evran ve Duygu Akınal Salıcı, Genel Sekreterliğe de Ayşen Ahi seçildi.

Akkaya, yaptığı açıklamada, kadın girişimci sayısının artırılması için çalışacaklarını belirterek, kadın girişimciliğin ülke genelinde geliştirilmesi ve yaygınlaştırılmasına yönelik politika ve stratejiler oluşturulmasına ilişkin çalışmalar ve öneriler sunarak kadın girişimciliğin geliştirilmesine destek vereceklerini ifade etti.

TOBB Kadın Girişimciler Kurulu ile koordineli faaliyet gösteren TOBB İl Kadın Girişimci Kurullarının 81 ilde faaliyet gösterdiğini söyleyen Akkaya, “Kendini geliştirmeye açık ve girişimci olmak isteyen kadınların, geleneksel iş modellerinin yanında, teknolojinin desteği ile hayallerindeki girişimciliklerini gerçekleştirmelerine aracılık edeceğiz. Ülkemizin aydınlık geleceğini kurmak için kadın istihdamının, fırsat eşitliğinin, genel ve mesleki eğitimin, yerel ve ulusal düzeyde daha fazla gündemde tutulması öncelikli görevlerimizin başında gelecektir” diye konuştu.

Kadınların üretim sürecindeki varlığının önemini vurgulayan Akkaya, kadın elinin değmediği bir ekonominin bereketinin de olmayacağını belirterek şunları kaydetti:
“Kadınların üretim sürecindeki varlığı çok önemli. Kadın girişimci potansiyelinin artırılması ve çalışma hayatının kadınlarımız için de bir yaşam felsefesi olarak benimsenmesi gerektiğine inanıyorum. Mevcut ve aday girişimci kadınlarımızın Gaziantep’te karşılaştıkları gerek finansal kaynak, gerek altyapı ve gerekse kalite rekabetinde mevcut sorunlarına çözüm önerileri sunacağız.”

0
mutlu
Mutlu
0
kahkaha
Kahkaha
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
susuyorum
Susuyorum
0
_zg_n
Üzgün
0
a_l_yorum
Ağlıyorum
0
sinirli
Sinirli
0
alk_
Alkış
0
be_enmedim
Beğenmedim
TOBB GAZİANTEP KADIN GİRİŞİMCİLER KURULU SEÇİMİ YAPILDI

Tamamen Ücretsiz Olarak Bültenimize Abone Olabilirsin

Yeni haberlerden haberdar olmak için fırsatı kaçırma ve ücretsiz e-posta aboneliğini hemen başlat.
Mahmood Coffee
Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.

Giriş Yap

Gaziantep Haber, Gaziantep Son Dakika, Gaziantep Sağlık Haberleri ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!

Bizi Takip Edin