TOM, DICK VE HARRY ADLI TİYATRO GAZİANTEP’TE

service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

TOM, DICK VE HARRY ADLI TİYATRO GAZİANTEP’TEŞehitkâmil Belediyesi tarafından organize edilen ve usta oyuncu Ece Uslu’nun başrolde oynadığı TOM, DICK ve HARRY adlı komedi tiyatro gösterisine vatandaşlar büyük ilgi gösterdi.

Şehitkâmil Kültür ve Kongre Merkezi’nde (ŞKM) gerçekleşen TOM, DICK ve HARRY adlı tiyatro oyununa, İl Emniyet Müdürü Ömer Aydın, Şahinbey Kaymakamı Uğur Turan, Şehitkâmil Kaymakamı Mehmet Aydın, Şehitkamil Belediye Başkanı Rıdvan Fadıloğlu ile çok sayıda vatandaş katıldı.

Ünlü oyuncu Ece Uslu’nun başrolde oynadığı komedi tiyatro gösterisi iki perde olarak sahnelendi. 2 kardeşin beceriksizliği yüzünden başı belaya giren ve zor durumda kalan bir ailenin trajikomik hikâyesini anlatan tiyatro gösterisini izleyen vatandaşlar, gösteri sonuna kadar kahkahaya boğuldu. Tiyatro gösterisini keyifle izleyen vatandaşlar unutulmaz bir gece yaşadılar. Tiyatro gösterisinin sonunda TOM, DICK ve HARRY oyuncuları Şehitkâmil Belediye Başkanı Rıdvan Fadıloğlu’na teşekkür ettiler.

“SOSYAL AKTİVİLERE HER ZAMAN YER VERECEĞİZ”

Tiyatro gösterisinin ardından sahneye çıkarak oyuncular adına Ece Uslu’ya çiçek takdim eden Şehitkâmil Belediye Başkanı Rıdvan Fadıloğlu, güzel bir oyun sergiledikleri için oyunculara teşekkür etti. Sosyal belediyecilik anlayışıyla hizmet ürettiklerini söyleyen Başkan Fadıloğlu, düzenledikleri bu tür aktiviteler ile vatandaşların stres atmalarına olanak sağladıklarını belirtti. Vatandaşların sosyal yaşamlarına canlılık katmak amacıyla bu tür sosyal aktiviteleri önemsediklerini dile getiren Başkan Fadıloğlu, “Bizler milletin hizmetkârları olmak üzere göreve geldik. Bu kapsamda sosyal alanda da zaman zaman etkinlikler düzenleyerek vatandaşlarımızı bir araya getiriyoruz. Ben bu sebeple geceye renk katan ve güzel bir oyun sergileyen ünlü oyuncularımızı kutluyorum” dedi.

TOM, DICK VE HARRY ADLI TİYATRO GAZİANTEP’TEECE USLU’DAN BAŞKAN FADILOĞLU’NA TEŞEKKÜR

Gaziantep’in sosyal ve kültürel anlamda da çok değiştiğini ifade eden Ece Uslu, ŞKM’yi yaptıran Şehitkâmil Belediye Başkanı Rıdvan Fadıloğlu’na teşekkür ederek, “Daha önceleri 2 yıl boyunca dizi çekimleri sebebiyle Gaziantep’te bulundum. O zamanki durum ile şimdiki durum arasında dağlar kadar fark var. Gaziantep’in çok büyük değişim yaşadığını gördüm. Gaziantep belediyeler sayesinde kültürel ve sosyal anlamda da kendisini yenilemiş. Sosyal aktivitelerin bol yapıldığı bu kentte yaşayan insanlar çok şanslı. Özellikle Gaziantep’e bu gelişimde beni en çok etkileyen şey de gösteri yaptığımız Şehitkâmil Kültür ve Kongre Merkezi oldu. Şehitkâmil Belediyesi tarafından yaptırılan bu merkez son derece modern ve güzel olmuş. Şehitkâmil Belediye Başkanı Rıdvan Fadıloğlu’na hem bu merkezi hem de sosyal aktiviteleri düzenlediği için teşekkür ediyorum” diye konuştu.

TOM, DICK ve HARRY adlı tiyatro oyuncuları da sosyal ve kültürel aktivitelere destek veren Şehitkâmil Belediye Başkanı Rıdvan Fadıloğlu’na teşekkür ettiler.

Tiyatro oyununu beğeni ile izlediklerini vurgulayan vatandaşlar ise, “Sürekli bizleri güzel etkinliklerle buluşturan Şehitkâmil belediyemize çok teşekkür ediyoruz. Özellikle belediye başkanımız Rıdvan Fadıloğlu, her alanda olduğu gibi kültürel ve sosyal alanlarda da yoğun emek harcıyor. Son izlediğimiz TOM, DICK ve HARRY adlı tiyatro oyunu da muhteşemdi. Unutulmaz bir gece yaşadık” şeklinde konuştu.

0
mutlu
Mutlu
0
kahkaha
Kahkaha
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
susuyorum
Susuyorum
0
_zg_n
Üzgün
0
a_l_yorum
Ağlıyorum
0
sinirli
Sinirli
0
alk_
Alkış
0
be_enmedim
Beğenmedim
TOM, DICK VE HARRY ADLI TİYATRO GAZİANTEP’TE

Tamamen Ücretsiz Olarak Bültenimize Abone Olabilirsin

Yeni haberlerden haberdar olmak için fırsatı kaçırma ve ücretsiz e-posta aboneliğini hemen başlat.
Mahmood Coffee
Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.

Giriş Yap

Gaziantep Haber, Gaziantep Son Dakika, Gaziantep Sağlık Haberleri ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!

Bizi Takip Edin