TOPÇUOOĞLU, “Bayramlar barış ve huzur için en büyük şanstır”

service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Gaziantep Sanayi Odası (GSO) Meclis Başkanı Mustafa Topçuoğlu, Kurban Bayramı’nın dünyaya ve Türkiye’ye barış, huzur ve mutluluk getirmesini diledi.

Topçuoğlu, Türkiye ve dünya genelinde yaşanan sıkıntıları ve insanların karşı karşıya kaldığı sorun ve sıkıntıları yakından takip ettiklerini ifade ederek, özellikle son dönemlerde ülkemizin bölünmez bütünlüğü, milletimizin bağımsızlığı ve demokrasimize yönelik gerek iç gerekse dış mihraklar tarafından planlı, programlı saldırıların gerçekleştirilmekte olduğunu kaydetti.

Bayramların insanlar arasındaki birlik ve beraberliğin, sevgi ve dostluğun gelişmesini sağlarken yardımlaşma ve dayanışma duygularının da ön plana çıkmasında önemli rol oynadığını belirten Topçuoğlu mesajında şu ifadelere yer verdi:

“Kurban Bayramının özellikle ülkemizde ve yakın coğrafyamızda yaşanan terör olaylarının son bulmasında etken olmasını dilerken Türk-İslam alemine huzur, barış ve mutluluk getirmesini temenni ediyorum. Kurban Bayramı millet olarak teröre karşı tek vücut olmamız, birlik ve beraberlik içerisinde hareket etmemiz, olaylar karşısında sağduyulu davranmamız ve yaşanan sıkıntıları aşabilmemiz için en büyük vesilelerden birisidir. Kurban Bayramının huzur ve barışın hakim olmasına katkı sağlaması  dileklerimle bütün vatandaşlarımızın Kurban Bayramını kutluyor, ülke bağımsızlığımız için canlarını esirgemeyen şehitlerimizi rahmetle anıyor ve yakınlarına başsağlığı diliyorum.”

 

 

 

0
mutlu
Mutlu
0
kahkaha
Kahkaha
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
susuyorum
Susuyorum
0
_zg_n
Üzgün
0
a_l_yorum
Ağlıyorum
0
sinirli
Sinirli
0
alk_
Alkış
0
be_enmedim
Beğenmedim
TOPÇUOOĞLU, “Bayramlar barış ve huzur için en büyük şanstır”

Tamamen Ücretsiz Olarak Bültenimize Abone Olabilirsin

Yeni haberlerden haberdar olmak için fırsatı kaçırma ve ücretsiz e-posta aboneliğini hemen başlat.
Mahmood Coffee
Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.

Giriş Yap

Gaziantep Haber, Gaziantep Son Dakika, Gaziantep Sağlık Haberleri ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!

Bizi Takip Edin