TOYOTA YENİLENEN YÜZÜYLE GAZİANTEP’TE

service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

TOYOTA YENİLENEN YÜZÜYLE GAZİANTEP’TEDünyanın lider otomobil üreticisi Toyota, yenilenen yüzüyle Türkiye turu kapsamında şimdi de Gaziantep’te. Üstün teknolojisinin yanında, yeni dizaynı ve konforuyla da dikkat çeken en yeni Toyota modelleri, başta Yeni Corolla olmak üzere Gaziantep Toyota Plaza Muhittinoğlu’nda düzenlenen bir toplantı ile tanıtıldı.

Toplantıya Toyota Türkiye Pazarlama ve Satış A.Ş. Kurumsal İlişkiler Direktörü Selim Okutur ile birlikte Toyota Plaza Muhittinoğlu Genel Müdürü Abdullah Muhittinoğlu da katıldı.

“Yenilenen Yüzüyle Toyota Türkiye Turu” kapsamında, Toyota’nın yeni dizayn anlayışını yansıtan, Yeni Corolla, Verso, Auris, Avensis, RAV4 ve Yaris Hybrid modellerinin tanıtıldığı toplantıda; Toyota Türkiye Pazarlama ve Satış A.Ş. Kurumsal İlişkiler Direktörü Selim Okutur, Toyota’nın dünyanın lider otomobil markası olduğunun altını çizerek “Toyota tüm grup şirketleriyle 2012 yılında satışları yüzde 22 artışla dünya genelinde 9 milyon 750 bin adete ulaştırmıştır. Bu dünya liderliğidir. Toyota’nın 2013 yılında 9 milyon 750 bin adetlik satış ve 10 milyonun üzerinde araç üretimi hedefi vardır.” dedi.

Toyota markasının yeniliklerin öncüsü olduğunu belirten Okutur “Toyota’nın müşteri memnuniyetine verdiği önemin son göstergesi olarak Forever Kart uygulamasını başlattık. Forever Kartı olan her araç sahibi, Toyota Plazalarda yüzde 20’ye varan mekanik yedek parça, yüzde 30’a varan işçilik ve BP’de yüzde 5’e varan akaryakıt hediyesinden de yararlanacak. Eski veya yeni farketmeksizin trafikteki tüm Toyota araç sahipleri Toyota Forever Kartlarını aldıkları anda yüzde 2 akaryakıt hediyesi  ile Toyota Forever Programına başlıyorlar” dedi.

TOYOTA YENİLENEN YÜZÜYLE GAZİANTEP’TE1995 yılından bu yana 510 metrekarelik showroomu, 2.489 metrekarelik kapalı alanı ile Toyota’nın Türkiye’deki ilklerinden olan 3 S plaza konsepti yani satış, servis ve yedek parça servisi ve 29 uzman personel ile hizmet veren Gaziantep Toyota Plaza Muhittinoğlu Genel Müdürü Abdullah Muhittinoğlu, yenilenen tüm modeller ile birlikte Türkiye’de üretilen Yeni Corolla’nın da Gaziantep’te yoğun bir ilgi gördüğünü söyledi. Muhittinoğlu, Corolla üretiminin tekrar Türkiye’ye döndüğünü hatırlatarak şunları söyledi:

“Türkiye’de üretilen Yeni Corolla’ya ilgi Gaziantep ilinde de her geçen gün sürekli artıyor. Bu modelimiz satışlarımızda lokomotif model olma yolunda hızla ilerliyor. Bu bakış açısıyla rahatlıkla söyleyebilirim ki; Yeni Corolla başta olmak üzere tüm yeni modellerimiz ile 2020 yılında Türkiye’de liderlik hedefine ilimizde de emin adımlar ile ilerliyoruz.”

Toyota En Yenileriyle Gaziantep’te

“Yenilenen Yüzüyle Türkiye Turu”na  Gaziantep ile devam eden Toyota, Toyota Plaza Muhittinoğlu’nda, ailelerin öncelikli isteği dünyanın en çok tercih edilen otomobili Yeni Corolla, Toyota’nın heyecan verici tasarım anlayışını yansıtan Auris, geliştirilmiş iç hacmi ile aile otomobili kimliğini vurgulayan Verso, Toyota’nın lüks ve teknolojiyi buluşturan modeli Avensis, SUV segmentinin öncüsü olarak donanımıyla arazide olduğu kadar kent yollarının da gözde aracı RAV4 ve dünyada 5 milyon 500 bin adedi aşan satışıyla hibrit teknolojisinin lideri Toyota’nın B segmentindeki ilk hibrit otomobil olan Yaris Hybrid’i tüm ayrıntılarıyla tanıttı. Türkiye turunun önümüzdeki günlerde Türkiye’nin pek çok kentinde devam edeceği de bildirildi.

0
mutlu
Mutlu
0
kahkaha
Kahkaha
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
susuyorum
Susuyorum
0
_zg_n
Üzgün
0
a_l_yorum
Ağlıyorum
0
sinirli
Sinirli
0
alk_
Alkış
0
be_enmedim
Beğenmedim
TOYOTA YENİLENEN YÜZÜYLE GAZİANTEP’TE

Tamamen Ücretsiz Olarak Bültenimize Abone Olabilirsin

Yeni haberlerden haberdar olmak için fırsatı kaçırma ve ücretsiz e-posta aboneliğini hemen başlat.
Mahmood Coffee
Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.

Giriş Yap

Gaziantep Haber, Gaziantep Son Dakika, Gaziantep Sağlık Haberleri ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!

Bizi Takip Edin