TRAFİKTE SESSİZLİĞE DAVET

service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

TRAFİKTE SESSİZLİĞE DAVETGaziantep İl Emniyet Müdürlüğü Trafik Denetleme Şube Müdürlüğü “Trafikte Sessizliğe Davet” projesi ile gürültü kirliliğini önlemeyi hedefliyor.

Proje kapsamında tüm vatandaşları trafikte sessiz olmaya davet eden Trafik Gönüllüleri iş başında! “Trafikte Sessizliğe Davet” projesi günlük hayatın içerisinde her hangi bir sebeple trafikte bulunan vatandaşların trafik kurallarına uyma ve gürültü kirliliğine karşı bilinç oluşturulması bu sayede trafikte yaşanan olumsuzlukların önüne geçilmesi amaçlanıyor.

Trafik gönüllülerinden oluşan bir grup ve Trafik Denetleme Şube Müdürlüğü ekipleri Büyükşehir Belediyesine ait tur otobüsleri ile şehir trafiğine çıkılarak sürücüler uyarılmaya çalışıldı. Çoğunluğu öğrencilerden oluşan trafik gönüllüleri trafik kuralları yazılı pankartlarla sürücüleri sessiz olmaya davet etti. Sürücüle bu uygulamaya destek vererek sessiz olmaya çalıştı. Şehit içinde Trafik kurallarının yazılı olduğu pankartlarla tur atan otobüsü görenler önce şaşırdı daha sonra da projeye destek vererek gürültü kirliliğinin önlenmesi yönünde yapılan projeye de tüm sürücülerin katkı sağlaması gerektiğinin altını çizdiler.

Trafik Denetleme Şube Müdürlüğü tarafından yapılan bu tür projeler trafik kazalarının önlenmesine katkı sağlıyor.

0
mutlu
Mutlu
0
kahkaha
Kahkaha
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
susuyorum
Susuyorum
0
_zg_n
Üzgün
0
a_l_yorum
Ağlıyorum
0
sinirli
Sinirli
0
alk_
Alkış
0
be_enmedim
Beğenmedim
TRAFİKTE SESSİZLİĞE DAVET

Tamamen Ücretsiz Olarak Bültenimize Abone Olabilirsin

Yeni haberlerden haberdar olmak için fırsatı kaçırma ve ücretsiz e-posta aboneliğini hemen başlat.
Mahmood Coffee
Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.

Giriş Yap

Gaziantep Haber, Gaziantep Son Dakika, Gaziantep Sağlık Haberleri ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!

Bizi Takip Edin