TÜM SORULARA DOĞRU YANIT VEREREK 700 TAM PUAN ALDI

service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

TÜM SORULARA DOĞRU YANIT VEREREK 700 TAM PUAN ALDIMilli Eğitim Bakanlığı tarafından açıklanan 2013 Seviye Belirleme Sınavı (SBS) sonuçlarına göre, Özel Sanko Ortaokulu’ndan iki öğrenci bütün sorulara doğru yanıt vererek 700 tam puan almayı başardı.

Öğrenciler Hüseyin Kaan Görür ve Mehmet Özdemir, Türkiye genelinde bütün sorunlara doğru yanıt veren 110 öğrenci arasında yer aldı.

Özel Sanko Okulları Genel Müdürü Murat Köylüoğlu, öğrencilerini kutlayarak, ‘’Özel Sanko Ortaokulu olarak bu yıl 64 mezun verdik. Öğrencilerimizden 4’ü Türkiye genelinde ilk binde, 37’si Gaziantep’te ilk binde yer almışlardır. Öğrencilerimizi, ailelerini ve emeği geçen öğretmenlerimizi kutluyorum” dedi.

Öğrencilerin eğitimlerini devam ettirecekleri liseleri tercih edecekleri bir döneme girdiklerini belirten Köylüoğlu, Özel Sanko Koleji ve Özel Sanko Fen ve Teknoloji Lisesi’nin bütün olanaklarıyla öğrencileri geleceğe güvenle hazırladıklarını ifade etti.

Köylüoğlu, ayrıca Özel Sanko Fen ve Teknoloji Lisesi’ne MEB 2013 SBS’de yüzde 0,50’lik dilime giren öğrencilerin başvuru sırasına ve Milli Eğitim Bakanlığı’nın SBS yerleştirmesindeki sıralamasına göre ilk 20 öğrencinin burslu alınacağını, Özel Sanko Koleji’nde ise bu şartlardaki ilk 10 öğrenciye öğrenim bursu verileceğini bildirdi.

0
mutlu
Mutlu
0
kahkaha
Kahkaha
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
susuyorum
Susuyorum
0
_zg_n
Üzgün
0
a_l_yorum
Ağlıyorum
0
sinirli
Sinirli
0
alk_
Alkış
0
be_enmedim
Beğenmedim
TÜM SORULARA DOĞRU YANIT VEREREK 700 TAM PUAN ALDI

Tamamen Ücretsiz Olarak Bültenimize Abone Olabilirsin

Yeni haberlerden haberdar olmak için fırsatı kaçırma ve ücretsiz e-posta aboneliğini hemen başlat.
Mahmood Coffee
Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.

Giriş Yap

Gaziantep Haber, Gaziantep Son Dakika, Gaziantep Sağlık Haberleri ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!

Bizi Takip Edin