TÜMEXPO FUARI’NIN YILDIZI BEŞLER GRUP

service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

TÜMEXPO FUARI’NIN YILDIZI BEŞLER GRUPBeşler Grup, Tüm Sanayici ve İş adamları Derneği tarafından Gaziantep OFM’de düzenlenen TÜMEXPO Sanayi ve Ticaret Fuarı’nda büyük ilgi görüyor…

Beşler Grup, 30 Ekim-2 Kasım 2014 tarihleri arasında Gaziantep Ortadoğu Fuar Merkezi’nde düzenlenen 2.  TÜMEXPO Sanayi ve Ticaret Fuarı’na 5 firmasıyla birden katıldı.

Beşler Grup standında Beşler Un, Beşler Makarna, Beşler Gıda Kimya A.Ş. ve Beşan Nişasta-Glikoz ve Beşyem tesislerinde üretilen ürünler sergileniyor. Fuarda ayrıca Beşler Makarna tesislerinde üretilen enfes makarnalar ziyaretçilere ikram ediliyor.

Fuarı değerlendiren Beşler Grup Yönetim Kurulu Üyesi Mesut Çakmak, “Sanayinin ve ticaretin gözbebeği olan Gaziantep’te düzenlenen Tümexpo Fuarı’nın tüm katılımcılar ve ziyaretçiler için verimli geçmesini diliyorum. Beşler Grup olarak dünyanın en büyük ve en prestijli fuarlarına iştirak ediyoruz. Amerika’dan Japonya’ya, Almanya’dan Fransa’ya, Dubai’den Çin’e tüm büyük organizasyonlarda ülkemizi temsil etmeye devam ediyoruz. Kendi şehrimizde organize edilen bu fuarda da bulunmaktan mutluyuz” şeklinde konuştu.

0
mutlu
Mutlu
0
kahkaha
Kahkaha
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
susuyorum
Susuyorum
0
_zg_n
Üzgün
0
a_l_yorum
Ağlıyorum
0
sinirli
Sinirli
0
alk_
Alkış
0
be_enmedim
Beğenmedim
TÜMEXPO FUARI’NIN YILDIZI BEŞLER GRUP

Tamamen Ücretsiz Olarak Bültenimize Abone Olabilirsin

Yeni haberlerden haberdar olmak için fırsatı kaçırma ve ücretsiz e-posta aboneliğini hemen başlat.
Mahmood Coffee
Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.

Giriş Yap

Gaziantep Haber, Gaziantep Son Dakika, Gaziantep Sağlık Haberleri ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!

Bizi Takip Edin