TÜMSİAD, MHP’Yİ ZİYARET ETTİ

service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

TÜMSİAD, MHP’Yİ ZİYARET ETTİTüm Sanayici ve İşadamları Derneği (TÜMSİAD) Gaziantep şubesi yönetim kurulu üyeleri MHP’nin yeni İl Başkanı Mustafa Erzin’i ziyaret etti.  Erzin, Gaziantep’in temel sorunları için  siyaset ile sivil toplum kuruluşlarının el ele vermesi gerektiğini söyledi.

TÜMSİAD Genel Sekreteri İsmail Kahveci ile Başkan Vekili Kemal Öz ve beraberindeki heyet MHP Gaziantep İl Başkanı Mustafa Erzin’i makamında ziyaret ederek yeni görevi için hayırlı olsun dileklerinde bulundu. MHP Gaziantep İl Başkanı Mustafa Erzin, TÜMSİAD yöneticilerini  başarılı çalışmalarından dolayı tebrik etti. Gaziantep’e hizmet götürme noktasında Sivil Toplum Kuruluşları (STK) ve siyasi partilerin bir farkının olmadığını belirten Erzin, “TÜMSİAD hiçbir bağımlılık göstermeden hizmet etme konusunda çok başarılı. Önemli olan Gaziantep için bir şeyler yapabilmek. Ancak siyasetçiler  ile STK’ların  bir noktadan sonra görev alanları farklı. İşte bu hususta STK’lar siyaset alanına girmemeli, siyaset ise STK’ların alanına girmemeli” dedi.

MHP ALTERNATİF PARTİ OLMALI

MHP Gaziantep İl Başkanlığının çalışmaları hakkında bilgi veren Erzin sözlerine şöyle devam etti. “MHP uzun süredir Gaziantep’te sessiz kaldı. Ancak bu saatten sonra Gaziantep’te MHP’nin olduğunu hissettirerek, kentin sesi olacağız. Yaptığımız çalışmalar ile alternatif parti haline geleceğiz. Ülkücülükte en büyük makam neferliktir. Yani en baştan, temelden çalışmaya başlayacağız. Bugün ben hizmet getireceğim yarın benden sonrası. Ama sonuç olarak MHP kesinlikle tercih edilen bir siyasi parti olacaktır.”

TÜMSİAD Genel Sekreteri İsmail Kahveci de dernek olarak tüm siyasi partilere eşit mesafede olduklarını vurgulayarak kente hizmet noktasında bütün siyasi partilerle her türlü işbirliğine hazır olduklarını kaydetti.

0
mutlu
Mutlu
0
kahkaha
Kahkaha
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
susuyorum
Susuyorum
0
_zg_n
Üzgün
0
a_l_yorum
Ağlıyorum
0
sinirli
Sinirli
0
alk_
Alkış
0
be_enmedim
Beğenmedim
TÜMSİAD, MHP’Yİ ZİYARET ETTİ

Tamamen Ücretsiz Olarak Bültenimize Abone Olabilirsin

Yeni haberlerden haberdar olmak için fırsatı kaçırma ve ücretsiz e-posta aboneliğini hemen başlat.
Mahmood Coffee
Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.

Giriş Yap

Gaziantep Haber, Gaziantep Son Dakika, Gaziantep Sağlık Haberleri ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!

Bizi Takip Edin