TÜMSİAD, “Milli iradenin yanındayız”

service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Türkiye tarihi bir süreçten geçiyor, anti-demokratik girişimlerle sınandığımız kara bir geceyi geride bıraktık. Dün gece Sayın Cumhurbaşkanımızın emrine tereddüt etmeksizin icabet ederek meydanlarda yer aldık. TÜMSİAD Yönetim Kurulu olarak bugün yaptığımız olağanüstü toplantıda da tüm üyelerimizle birlikte bu “kalkışma”ya dur deme kararlılığımızı teyit ettik.
Dün halkımız demokrasiye bağlılığını ve Türkiye için en ideal yönetim biçiminin demokrasi olduğunu göstermek için Başkomutan’ın talimatıyla sokaklara indi. Her şeye rağmen meydanları terk etmeyen vatandaşlarımıza minnettarız. Dün olduğu gibi bugün de Türkiye Cumhuriyeti’nin bütünlüğünü hedef alanlara karşı meydanlarda kalmaya ve tek yürek olmaya devam edeceğiz.

TÜMSİAD olarak milletin iradesini temsil eden ve sağduyusunu korumayı başaran milletvekillerimize de teşekkür borçluyuz. Gazi Meclis her türlü olumsuzluğa rağmen “kalkışma” girişimine karşı hep birlikte son derece önemli bir dik duruş sergiledi. Bundan dolayı tüm partilerin temsilcilerine ayrı ayrı şükranlarımızı iletiyoruz.

Herkes şunu bilsin ki TÜMSİAD ve kardeş kuruluşları demokrasiye zarar vermeye çalışan her türlü girişimin karşısındadır. Bu süreçte TÜMSİAD olarak milli iradenin yanında üzerimize düşen her türlü görevi yapmaya hazırız. Ülkemiz daha önce de birçok sınavdan alnının akıyla çıktı, bunu da geride bırakacağımıza inancımız tamdır.

Bu kara gecede maalesef çok üzücü kayıplar da verdik. Hayatını kaybedenlere Allah’tan rahmet, yaralananlara da acil şifalar diliyoruz.

0
mutlu
Mutlu
0
kahkaha
Kahkaha
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
susuyorum
Susuyorum
0
_zg_n
Üzgün
0
a_l_yorum
Ağlıyorum
0
sinirli
Sinirli
0
alk_
Alkış
0
be_enmedim
Beğenmedim
TÜMSİAD, “Milli iradenin yanındayız”

Tamamen Ücretsiz Olarak Bültenimize Abone Olabilirsin

Yeni haberlerden haberdar olmak için fırsatı kaçırma ve ücretsiz e-posta aboneliğini hemen başlat.
Mahmood Coffee
Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.

Giriş Yap

Gaziantep Haber, Gaziantep Son Dakika, Gaziantep Sağlık Haberleri ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!

Bizi Takip Edin