TÜRGEV’E VERİLEN ARAZİLER YENİDEN GÜNDEMDE

service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

TÜRGEV’E VERİLEN ARAZİLER YENİDEN GÜNDEMDECumhuriyet Halk Partisi  Şahinbey Belediye meclis üyeleri, ulusal ve yerel basında gündemden düşmeyen TÜRGEV arazilerinin peşini bırakmıyor.

CHP’li meclis üyeleri , 2013 yılında   Şehitkamil Belediye’si Şehirgösteren Mah. Pafta 22J-2c, ada 4774, parsel 5’de kayıtlı 3.331,23 metrekarelik taşınmazın imar planındaki amacına uygun kullanılmak üzere Türkiye Gençlik ve Eğitime Hizmet Vakfı (TÜRGEV) adına bedelsiz olarak tahsisine dair belgeyi ve Şahinbey Belediyesi Güneykent Mahhalesi, ada 4083, parsel 5’de kayıtlı ve Bağlarbaşı Mahallesi ada240, parsel /’de kayıtlı taşınmazlar yurt hizmeti vermek ve yurt açmak amacıyla tahsis edilen belgeyi kamuoyuyla paylaştı.

CHP Belediye Meclis üyeleri ortak yaptıkları açıklamada, yapılan bağışların takipçisi olacaklarını belirterek,  “TÜRGEV’in  Cumhuriyet Halk Partisi’ne açtığı her dava, bizim için onur ve gururdur” dedi.

Belgeleri kamuoyuyla paylaşan meclis üyeleri ortak açıklamasında;

“17-25 Aralık operasyonlarıyla gündemden düşmeyenlerden bir tanesi de Türgev’di.Türgev Bilal Erdoğan’ın yönetimde bulunmasıyla tanınıyor.Türgev’e yapılan arsa bağışlarına merkez belediye başkanlarımız da duyarsız kalmadı.Şahinbey Belediye Başkanı Mehmet Tahmazoğlu 24500 metrekare,Şehitkamil Belediye Başkanı Rıdvan Fadıloğlu’da 3371 metrekare arsa bağışıyla,bağışçılar kervanına katıldı. Türgev şehrin en önemli yerlerinden arsaları 25 yıl bedelsiz olarak kullanım hakkına sahip. Yapılan bu bağışlarla ilgili Genel Başkanımız Sayın Kemal KILIÇDAROĞLU,Gaziantep Milletvekilimiz Sayın Mehmet Şeker,Ankara Milletvekilimiz Sayın İzzet Çetin  ve İstanbul Milletvekilimiz Sayın Umut Oran’ın  bazı açıklamaları oldu.Türgev’de bu açıklamaları mahkemeye taşıdı.Türgev’in açtığı her dava Cumhuriyet Halk Partisi için onur ve gururdur.Bizler de Cumhuriyet Halk Partisi Şahinbey Belediye Meclis Üyeleri olarak yapılan tahsislerin belgelerini ve tahsis edenlerin açıklamalarının yer aldığı belgeleri Sayın Genel Başkanımız ve milletvekillerimize gönderiyoruz. Yapılan bağışların takipçisi,Şahinbeyli ve Gaziantepli hemşerilerimizin her bir kuruşunun bekçisi olmaya devam edeceğiz.Kamuoyuna saygılarımızla duyururuz” dedi.

CUMHURİYET HALK PARTİSİ ŞAHİNBEY BELEDİYE MECLİS ÜYELERİ

Mahmut Demirel, Hasan Türk, Zeki Gürsel, Hasan Hüseyin Şarklı, Hasan Şencan, Yılmaz Kireç, Uğur Kalkan, Mehmet Dokbay

TÜRGEV’E VERİLEN ARAZİLER YENİDEN GÜNDEMDETÜRGEV’E VERİLEN ARAZİLER YENİDEN GÜNDEMDE

0
mutlu
Mutlu
0
kahkaha
Kahkaha
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
susuyorum
Susuyorum
0
_zg_n
Üzgün
0
a_l_yorum
Ağlıyorum
0
sinirli
Sinirli
0
alk_
Alkış
0
be_enmedim
Beğenmedim
TÜRGEV’E VERİLEN ARAZİLER YENİDEN GÜNDEMDE

Tamamen Ücretsiz Olarak Bültenimize Abone Olabilirsin

Yeni haberlerden haberdar olmak için fırsatı kaçırma ve ücretsiz e-posta aboneliğini hemen başlat.
Mahmood Coffee
Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.

Giriş Yap

Gaziantep Haber, Gaziantep Son Dakika, Gaziantep Sağlık Haberleri ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!

Bizi Takip Edin