Türk Kızılayı ‘kırmızı alarm’ verdi, BEDAŞ ve BEPSAŞ kolları sıvadı

service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

BEDAŞ  ve BEPSAŞ çalışanları kolları sıvadı
Kan stokları azaldığı için ‘kırmızı alarm’ veren Türk Kızılayı’nın ‘seferberlik’ çağrısının ardından on binler kan bağışı için sıraya girdi. 148 yıllık tarihinin en yüksek kan bağışını alan Kızılay, rekor kırıldığını açıklarken Cengiz ve Kolin Şirketler Grubu çatısı altında faaliyet gösteren BEDAŞ ve Boğaziçi Elektrik Perakende Satış A.Ş (BEPSAŞ) çalışanları da kan bağışına destek verenler arasında yer aldı
Türk Kızılayı’nın 2 Ocak Salı günü ‘kırmızı alarm’ vererek “Kış şartları sonucu azalan bağış ve stoklarımız nedeniyle tüm vatandaşlarımızı kan bağışına davet ediyoruz” çağrısı, Türkiye genelinde büyük yankı buldu. Çağrıya Türkiye’nin önde gelen sivil toplum kuruluşları, kamu ve özel şirketler, taraftar grupları ile vatandaşlar büyük ilgi gösterince Kızılay, 148 yıllık tarihinde en yüksek kan bağışını alarak rekora imza attı. Kızılay’ın çağrısına koşanlar arasında Cengiz ve Kolin Şirketler Grubu çatısı alında faaliyet gösteren Boğaziçi Elektrik Dağıtım A.Ş. (BEDAŞ) ve Boğaziçi Elektrik Perakende Satış A.Ş. (BEPSAŞ) çalışanları da vardı.

İstanbul Avrupa Yakası’nda elektrik dağıtımı hizmeti veren BEDAŞ ile BEPSAŞ çalışanları çağrı üzerine hızla harekete geçerek kan bağışı seferberliğine katıldı. İstanbul Çağlayan’da CLK Enerji’nin merkez binasında gerçekleşen kan bağışı kampanyasına her iki şirketten de çok sayıda çalışanın katıldığı gözlendi. Gün içinde bağış rekoru kırıldığı bilgisi gelirken, Türk Kızılayı Genel Başkanı Kerem Kınık, kan bağışına kayıtsız kalmayan vatandaş ve kurumlara teşekkür etti.

0
mutlu
Mutlu
0
kahkaha
Kahkaha
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
susuyorum
Susuyorum
0
_zg_n
Üzgün
0
a_l_yorum
Ağlıyorum
0
sinirli
Sinirli
0
alk_
Alkış
0
be_enmedim
Beğenmedim
Türk Kızılayı ‘kırmızı alarm’ verdi, BEDAŞ ve BEPSAŞ kolları sıvadı

Tamamen Ücretsiz Olarak Bültenimize Abone Olabilirsin

Yeni haberlerden haberdar olmak için fırsatı kaçırma ve ücretsiz e-posta aboneliğini hemen başlat.
Mahmood Coffee
Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.

Giriş Yap

Gaziantep Haber, Gaziantep Son Dakika, Gaziantep Sağlık Haberleri ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!

Bizi Takip Edin