Türk Nippon’dan ‘SAĞLIK’ hamlesi

service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

logo2016 yılına iki yeni ürünle başlangıç yapan Türk Nippon Sigorta, ‘Sağlığınız Bizde’ tamamlayıcı sağlık sigortası ve doğum paket sigortası ‘Hayata Merhaba’ ilesağlık branşında da etkinliğini artırdı.

Türk Nippon Sigorta, 2016 yılına yeni ürünlerle hızlı bir başlangıç yapıyor. Genel Müdür Dr. E. Baturalp Pamukçu, “2015 yılında yabancılara yönelik yapılan Zorunlu Sağlık Sigortası ürünümüzle sektörde yerimizi aldık. Yeni yılda da sağlık tabanlı iki ürünle bu alanda emin adımlarla ilerleyeceğimize inanıyoruz” şeklinde konuştu.

Yeni tamamlayıcı sağlık sigortası ürünleri ‘Sağlığınız Bizde’yi tanıtan Pamukçu,şunları söyledi: “Bu ürün, sigortalının hastalık ve/veya kaza halinde alacağı sağlık hizmetleri karşılığında ödeyeceği fark ücretlerini teminat altına alıyor.Poliçe, özel ve sağlık sigortası genel şartları doğrultusunda sadece anlaşmalı kurum listesinde yer alan ve Sosyal Güvenlik Kurumu (SGK) ile anlaşmalı özel sağlık kuruluşlarında geçerli oluyor. Sigortalılarımız bu poliçe kapsamında anlaşmalı kurumlarımız içinde yer alan özel hastanelerden faydalanabilecek, SGK fark ücretlerini ödemeden tedavi olabilecektir.”

Ürünün sadece yatarak veya hem yatarak hem ayakta olmak üzere iki ayrı paketten oluştuğunu aktaran Pamukçu,“Yatarak yapılan tedaviler, poliçe özel ve genel şartları çerçevesinde %100 ödeniyor. Ayakta yapılan tedavilerdeyse, yılda 8 adet doktor muayenesi ve buna bağlı diğer teminatlar poliçe tarafından karşılanıyor” dedi.

 

‘SGK KAYDI OLMASI YETER’

Pamukçu, ‘Sağlığınız Bizde’ ürününü sektördeki benzer ürünlerden ayıran en önemli farkları şu şekilde sıraladı:

* “80 yaş dahil ve SGK kaydı bulunan herkes için poliçe yapılabiliyor. SGK tarafından kapsama alınan ve SGK sağlık hizmetlerinden yararlanma hakkı olan kişiler bu üründen yararlanabilir.

* Bu ürünümüzde sigortalının poliçe başlangıç tarihinden önce var olan şikayet ve hastalıklarıyla ilgili her türlü sağlık tedavi masrafları kapsam dahilinde ödeniyor.

* SGK tarafından uygulanan bekleme süreleri dışında, bu poliçede yatarak tedavi kapsamında yer alan tüm tedavi giderleri için 1 ay bekleme süresi mevcut.”

 

TÜRK NİPPON İLE ‘HAYATA MERHABA’

Diğer yeni ürünlerinin anne adaylarının yüzünü güldüreceğini ve bekleme sürelerini kaldıracağını dile getiren Pamukçu, “Hayata Merhaba” sağlık sigortası doğum paket ürünüyle sektöre farklı bir yön ve yeni bir soluk getireceklerinden bahsetti.

‘Hayata Merhaba’ ürününün, tedavi giderlerinin anlaşmalı kurumlarda poliçede belirtilen teminat, limit ve katılım oranları doğrultusunda özel ve genel şartlara uygun olarak ödenmesini kapsayacağını kaydeden Pamukçu, “İlgili ürünümüzde bekleme süresi olmaması ve anne adayının hamileliğinin hangi ay ve gününde olursa olsun bu ürünü alabilmesi sigortalılar açısından oldukça cazip avantajlar” diye konuştu.

Pamukçu, açıklamalarını şu şekilde sonlandırdı: “Bu iki sağlık ürünümüzün başarılı bir grafik çizeceğine ve satış kanallarımıza çapraz satış imkanı sağlayarak, portföylerini büyütmede katkı sağlayacağımıza inanıyoruz.”

0
mutlu
Mutlu
0
kahkaha
Kahkaha
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
susuyorum
Susuyorum
0
_zg_n
Üzgün
0
a_l_yorum
Ağlıyorum
0
sinirli
Sinirli
0
alk_
Alkış
0
be_enmedim
Beğenmedim
Türk Nippon’dan ‘SAĞLIK’ hamlesi

Tamamen Ücretsiz Olarak Bültenimize Abone Olabilirsin

Yeni haberlerden haberdar olmak için fırsatı kaçırma ve ücretsiz e-posta aboneliğini hemen başlat.
Mahmood Coffee
Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.

Giriş Yap

Gaziantep Haber, Gaziantep Son Dakika, Gaziantep Sağlık Haberleri ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!

Bizi Takip Edin