Turkcell CEO’su SUNDER İş Adamlarıyla Buluştu

service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Turkcell CEO’su SUNDER İş Adamlarıyla Buluştu“Turkcell CEO’su Ciliv Sunderlilere başarıya giden yolu anlattı”

Sunder İş Adamları alanında ulusal ve uluslararası arenalarda başarılı olmuş iş adamlarına yönelik sürdürdüğü ziyaretlerinde bu kez rotayı İshak Alaton’dan sonra Süreyya Ciliv’e çevirdi.

Bahaeddin Nakıboğlu başkanlığındaki heyet makamında ziyaret ettikleri İshak Alaton’la uzun uzun sohbet ederek mesleki kariyerinde başarıya giden yol haritası hakkında bilgi sahibi oldular.

Sunder İş Adamları Derneği birçok projeye imza atmaya devam ederken sektörlerinde başarılı olmuş sanayici ve iş adamlarına yönelik ziyaretlerini sürdürüyor. Daha önce ünlü iş adamı İshak Alaton’u ziyaret eden ve Alaton’la birçok konuda bilgi alışverişinde bulunan Sunder İş Adamları Derneği yönetim kurulu başkan ve üyeleri bu kez de Turkcell’in CEO’su Süreyya Ciliv’i makamında ziyaret ettiler. Sunder İş Adamları Derneği Başkan ve üyelerini kabul etmekten dolayı duyduğu memnuniyeti dile getiren Turkcell CEO’su Civil genç iş adamlarıyla uzun uzun sohbet ederek günümüz teknolojileriyle gelecek nesil teknolojileri hakkındaki görüş ve düşüncelerini heyet üyeleriyle paydaştı. Civil başarısını bilgi, bilim, fen ve teknolojiye borçlu olduğunu ifade ederek iş yaşamlarında uymaları gereken kurallar ve gelecek dönemlerle ilgili yapmaları gereken çalışmalar hakkındaki düşüncelerini genç iş adamlarıyla paylaştı.  Turkcell CEO’su Süreyya Ciliv’e yaptıkları ziyaretin olumlu geçtiğini ifade eden Sunder İş Adamları Derneği Başkanı Bahaeddin Nakıboğlu “Derneğimiz üyelerine yönelik birçok hizmet yanında kendi alanında başarılı olmuş sanayici ve iş adamları ve büyük şirketlerin CEO’larıyla buluşma toplantıları düzenlemektedir. Daha önce ünlü iş adamımız Sayın İshak Alaton’u ziyaret etmiştik. Dernek üyelerimizle birlikte Turkcell CEO’su Sayın Süreyya Ciliv’i ziyaret ettik. Herkes bu ziyaretten kendince önemli deneyimler kazandı. Bilgi ve becerisini arttıracak bir yol haritası çizebilmek için anlatılan tecrübelerden istifade etmek için dersler çıkardı. İş hayatına yeni atılan arkadaşlarımızın alanlarında önemli mesafeler almış, ulusal ve uluslararası arenada bir yerlere gelmiş sanayici ve iş adamlarımızın başarı öykülerini birinci ağızdan dinlemeleri, merak ettikleri soruları sorarak öğrenmeleri çok önemli bir deneyim. Derneğimizin bu çalışmaları önümüzdeki dönemlerde de sürecektir” dedi.  Bahaeddin Nakıboğlu Başkanlığındaki Sunder İş Adamları Derneği heyeti ziyaretin sonunda Turkcell CEO’su Süreyya Ciliv’e Gaziantep’e has özel olarak yaptırılan bir hediye vererek toplu fotoğraf çektirerek veda ettiler.

0
mutlu
Mutlu
0
kahkaha
Kahkaha
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
susuyorum
Susuyorum
0
_zg_n
Üzgün
0
a_l_yorum
Ağlıyorum
0
sinirli
Sinirli
0
alk_
Alkış
0
be_enmedim
Beğenmedim
Turkcell CEO’su SUNDER İş Adamlarıyla Buluştu

Tamamen Ücretsiz Olarak Bültenimize Abone Olabilirsin

Yeni haberlerden haberdar olmak için fırsatı kaçırma ve ücretsiz e-posta aboneliğini hemen başlat.
Mahmood Coffee
Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.

Giriş Yap

Gaziantep Haber, Gaziantep Son Dakika, Gaziantep Sağlık Haberleri ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!

Bizi Takip Edin