Ahmet Tiryakioğlu, Anadolu’nun en etkin 50 iş insanı listesinde

service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

gtb-tiryakiogluTiryaki Holding Yönetim Kurulu Başkanı Ahmet Tiryakioğlu, Ekonomist Dergisi tarafından yapılan Anadolu’nun En Etkin 50 İş İnsanı araştırmasında yer aldı.
Tiryakioğlu, iş dünyasındaki başarılarının yanı sıra Sivil Toplum Örgütlerinde üstlendiği görevlerle de en etkin isim olma özelliğini sürdürüyor. Her yıl Ekonomist Dergisi tarafından gerçekleştirilen Ankara, İzmir ve İstanbul dışında kalan illeri kapsayan araştırmanın temel kriterini, seçilmiş olan isimlerin, bulundukları bölgenin ekonomik ve sosyal gelişimine katkıda bulunmuş olmaları oluşturuyor. Anadolu’ya yön veren en etkin 50 iş insanı araştırmasında listede yer alan Ahmet Tiryakioğlu, aynı zamanda Gaziantep Ticaret Borsası Yönetim Kurulu Başkanı olarakta birçok önemli projeye imza atıyor.

Tiryakioğlu ailesi 1980 yılında baba Ali Tiryakioğlu tarafından Gaziantep’te küçük bir mercimek işleme tesisi ile başladı. 1992 yılında ikinci kuşak temsilci Ahmet Tiryakioğlu’nun şirkete gelmesiyle kurumsallaşma ve yurtdışına açılma süreci başladı. 500 milyon dolarlık ihracatıyla Türkiye’nin en büyük tarım ürünleri ihracatçısı olan Tiryaki Grup’un 2013 cirosu 1 milyar 405 milyon dolara ulaştı. 2014’te bu rakamı 1 milyon 580 bin dolara çıkarmayı hedefleyen şirket 683 kişiye istihdam sağlıyor. Ahmet Tiryakioğlu, STK’larda da çok etkin bir isim. Halen Gaziantep Ticaret Borsası Yönetim Kurulu Başkanı olan Tiryakioğlu, TOBB bünyesinde Strateji Geliştirme Yüksek Kurulu üyeliği ve Ticaret Borsaları Konsey üyeliği görevlerini yürütüyor.

0
mutlu
Mutlu
0
kahkaha
Kahkaha
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
susuyorum
Susuyorum
0
_zg_n
Üzgün
0
a_l_yorum
Ağlıyorum
0
sinirli
Sinirli
0
alk_
Alkış
0
be_enmedim
Beğenmedim
Ahmet Tiryakioğlu, Anadolu’nun en etkin 50 iş insanı listesinde

Tamamen Ücretsiz Olarak Bültenimize Abone Olabilirsin

Yeni haberlerden haberdar olmak için fırsatı kaçırma ve ücretsiz e-posta aboneliğini hemen başlat.
Mahmood Coffee
Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.

Giriş Yap

Gaziantep Haber, Gaziantep Son Dakika, Gaziantep Sağlık Haberleri ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!

Bizi Takip Edin