Türkiye Şampiyona Öncesi Başkan Fadıloğlu’nu Ziyaret Ettiler

featured
Türkiye Şampiyona Öncesi Başkan Fadıloğlu'nu Ziyaret Ettiler
service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Türkiye Şampiyona Öncesi Başkan Fadıloğlu’nu Ziyaret Ettiler

Küçükler ve Yıldızlar Satranç Türkiye Şampiyonası’nda Gaziantep’i temsil edecek olan
Şehitkamil Belediye Spor Kulübü sporcuları Dila Baloğlu, Barış Ertürk ve Kutay Sakmak’ı makamında misafir eden Şehitkamil Belediye Başkanı Rıdvan Fadıloğlu, teknik ekipten şampiyona hazırlıklarıyla ilgili bilgiler alarak, akıllı hamlelerin sahibi sporculara başarılar diledi.

Şehitkamil Belediye Spor Kulübü Satranç Takımı Sporcuları Dila Baloğlu, Barış Ertürk ve Kutay Sakmak, 27 Ağustos ile 3 Eylül 2021 tarihleri arasında Konya ilinde gerçekleştirilecek olan Türkiye Satranç Federasyonu (TSF) Küçükler ve Yıldızlar Satranç Türkiye Şampiyonası’nda Gaziantep’i temsil edecekler.

Gaziantep İl Şampiyonası’nda kategorilerinde elde ettikleri başarılarla Türkiye Şampiyonası’na katılma hakkı elde eden yeşil-siyahlı sporcular; 12 yaş genel kategorisinde, 14 yaş genel kategorisinde ve 15 yaş kızlar kategorisinde zorlu rakipleri karşısında şampiyonluk mücadelesi verecekler.

Türkiye Şampiyona Öncesi Başkan Fadıloğlu'nu Ziyaret Ettiler

 BU BAŞARILAR YAPTIĞIMIZ ÇALIŞMALARIN  MEYVESİ

Şehitkamil Belediyesi Sürekli Satranç Eğitim Merkezi’nde satranç sporuyla tanışan ve bu alanda hummalı bir eğitim sürecinden geçen başarılı sporcuları ağırlayan Şehitkamil Belediye Başkanı Rıdvan Fadıloğlu, yeşil-siyahlı şampiyonları, Türkiye Şampiyonası’nın ardından uluslararası platformda da görmek istediklerini söyledi. Başkan Fadıloğlu, ziyaret esnasında yaptığı değerlendirmede şunları söyledi:

“TSF Küçükler ve Yıldızlar Satranç Türkiye Şampiyonası’nda Gaziantep’i temsil edecek olan sporcularımıza yürekten başarılar diliyorum. Şampiyonada zorlu maçlar onları bekliyor. Teknik ekibimizden bilgiler aldım. Şampiyona hazırlıkları oldukça yoğun geçmiş. Şu ana kadar geldiğimiz noktada satranç branşında yaptığımız çalışmaların meyvelerini topladık. Bundan sonraki hedefimiz uluslararası platformda da temsil noktasında olabilmek. Sporcularımızın bunu başaracağına olan  inancımız tam. Sporcularımızın elde ettiği başarılarda emeği geçen başta velilerimiz olmak üzere tüm antrenörlerimize teşekkür ediyorum.”

 

0
mutlu
Mutlu
0
kahkaha
Kahkaha
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
susuyorum
Susuyorum
0
_zg_n
Üzgün
0
a_l_yorum
Ağlıyorum
0
sinirli
Sinirli
0
alk_
Alkış
0
be_enmedim
Beğenmedim
Türkiye Şampiyona Öncesi Başkan Fadıloğlu’nu Ziyaret Ettiler

Tamamen Ücretsiz Olarak Bültenimize Abone Olabilirsin

Yeni haberlerden haberdar olmak için fırsatı kaçırma ve ücretsiz e-posta aboneliğini hemen başlat.
Mahmood Coffee
Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.

Giriş Yap

Gaziantep Haber, Gaziantep Son Dakika, Gaziantep Sağlık Haberleri ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!

Bizi Takip Edin