TÜRKİYE ŞAMPİYONU NİZİP’TEN

service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

TÜRKİYE ŞAMPİYONU NİZİP’TENMuğla’da yapılan 16 yaş altı açık alan hokey bayan- erkek şampiyonasında, Erkekler Karması ve Bayanlarda Türkiye Şampiyonu olan hokey takımı sporcuları ve yöneticileri Gaziantep Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Yahya Şahan’ı makamında ziyaret etti.

Spor sahaları bulunmadığı için şampiyonalara sentetik sahalarda yaptıkları antrenmanlarla hazırlanan Gaziantep Hokey Takımını Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü bahçesinde kabul eden Yahya Şahan “ Erkek ve bayan takımımız bize iki sevinci aynı anda yaşattılar. Bundan dolayı öncelikle kendilerini kutluyorum. Hokey sporu Avrupa’nın en rövanşta olan sporlarından bir tanesidir. Fakat biz henüz bu konuda yeterince alt yapıya sahip değiliz. Önümüzdeki zaman diliminde büyük projelerimiz var. 25–30 Haziran tarihlerinde yapılan Hokey turnuvası ilimiz için büyük bir onur. Bu tür turnuvalar Türkiye Hokey Federasyon Başkanımızın da katkıları ile daha sık yapılacak. Baktığımız zaman ilimizde Hokeye ait bir sahası yok. Çocuklarımız başarıyı sentetik zeminlerde yakaladı. Türkiye’de başarı sağlayan 5 ilden biriyiz. Bu sporcularımızın başarısını perçinleyecek alanlar oluşturmayı hedefliyoruz. Çocuklarımızın elde etmiş olduğu bu başarı Gaziantep’i de hokeyde çıtasını yükseltmiş oluyor. Ben bu çocuklarımıza destek olan ailelerine ve karşılıksız emek veren hocalarına çok teşekkür ediyorum” diyerek gençlerin sporun her dalında var olmaları gerektiğinin altını çizdi.

TÜRKİYE ŞAMPİYONU NİZİP’TEN

TÜRKİYE ŞAMPİYONU NİZİP’TEN

Muğla’da yapılan 16 yaş altı açık alan bayan- erkek Türkiye Şampiyonası’nda bayanlarda Nizip Halk Eğitim Spor Kulübü Türkiye Şampiyonu olurken Erkeklerde Gaziantep İl Karması Türkiye şampiyonu oldu. Muğla’da yapılan 16 yaş altı açık alan bayan- erkek Şampiyonası’nda şampiyon olmanın sevincini yaşayan takımlar aynı zamanda Milli takıma 4 sporcu göndermenin de haklı gururunu Gaziantep Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Yahya Şahan’la paylaştı. Muğla’da yapılan Hokey müsabakalarında toplamda 32 maç oynanırken 188 gole imza atan sporcular şampiyonada Gaziantep’in başarısını hem erkeklerde hem bayanlarda Türki’ye ve dünyaya kanıtladılar.

16 yaş altı açık alan Avrupa Championship 3. müsabakaları için Milli takıma çağrılan sporcularımızın isimleri şöyle; Sami Kan, Ali Akın Özkılıç, Sinan Polat, Hasan Vehbi Çakmak.

Nizip Merhmet Akif Ersoy Halk Eğitim Merkezi bayan takımı ise 6 maçta 6 galibiyet alarak Türkiye Şampiyonu oldu.

0
mutlu
Mutlu
0
kahkaha
Kahkaha
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
susuyorum
Susuyorum
0
_zg_n
Üzgün
0
a_l_yorum
Ağlıyorum
0
sinirli
Sinirli
0
alk_
Alkış
0
be_enmedim
Beğenmedim
TÜRKİYE ŞAMPİYONU NİZİP’TEN

Tamamen Ücretsiz Olarak Bültenimize Abone Olabilirsin

Yeni haberlerden haberdar olmak için fırsatı kaçırma ve ücretsiz e-posta aboneliğini hemen başlat.
Mahmood Coffee
Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.

Giriş Yap

Gaziantep Haber, Gaziantep Son Dakika, Gaziantep Sağlık Haberleri ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!

Bizi Takip Edin