Türkiye 7 şehidini son yolculuğuna uğurladı

service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

serdar-sehit-gaziantepGaziantep’te meydana gelen saldırıda şehit olan  Koruma Şube’de görevli Şanlıurfa nüfusuna kayıtlı polis memuru Serdar Şakir (46)  Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü’nde görevli Hatay nüfusuna kayıtlı Yusuf Erin (33) için İl Emniyet Müdürlüğü Çevik Kuvvet Şube Müdürlüğünde resmi tören yapıldı.

İl Emniyet Müdürlüğü Çevik Kuvvet Şube Müdürlüğünde yapılan törende konuşan Gaziantep Valisi Ali Yerlikaya, Gaziantep’in teröre teslim olmayacağını söyledi.

Yerlikaya, “Ülkemiz ve aziz milletimizin bekası, huzur ve güvenliğine yönelik hain saldırılar devletimizin terörle mücadele çalışmalarındaki azim ve kararlılığını asla engelleyemeyecektir.
İlimizin huzur ve güvenliği için güvenlik güçlerimizin fedakârca sürdürdüğü çalışmalar aralıksız devam etmektedir. Menfur saldırıda hayatını kaybeden şehit polislerimize Allah’tan rahmet diliyor, kederli şehit ailelerimize ve aziz milletimize başsağlığı diliyorum.” Dedi.

Törenin ardından Polis Memuru Yusuf Erin’in naşı memleketi olan Hatay ili Dörtyol ilçesine uğurlandı.
Şehit Polis Memuru Serdal ŞAKIR’ın naşı ise Bahaeddin Nakıboğlu Camiinde öğle namazını müteakiben kılınan cenaze namazının ardından Asri mezarlıkta defnedildi. Binlerce Gazianteplinin katıldığı cenaze töreninde teröre lanet olsun sloganları atıldı. Şehidin 2 oğlu ve ailesinin de katıldığı törende gözyaşı ve acı vardı.

Olayın hemen ardından güvenlik güçleri tarafından başlatılan soruşturma kapsamında 33 kişi gözaltına alındı.

gaziantep-sehitleri

ŞIRNAK ŞEHİDİMİZ;

Şırnak’ta terör örgütü PKK mensuplarına yönelik operasyonda ŞEHİT OLAN Piyade Uzman Çavuş Burak Saraçlı memleketi Zonguldak’ta gözyaşlarıyla son yolculuğuna uğurlandı.

NUSAYBİN ŞEHİTLERİMİZ;

Mardin Nusaybin’de şehit edilen Jandarma Uzman Çavuşlar Sinan Oruç, Serdar Yıldırım ve Hakan Duyğal memleketlerinde son yolculuğuna uğurlandı. PKK’ya yönelik operasyonda şehit olan Jandarma Uzman Çavuş Hakan Duygal’ın naşı Kahramanmaraş’ta, Şehit Serdar Yıldırım’ın naşı memleketi Adana’nın Aladağ ilçesinde, Uzman Çavuş Sinan Oruç’un naaşı memleketi Bartın’da gözyaşlarıyla toprağa verildi.

DİYARBAKIR ŞEHİDİMİZ;

Terör örgütü PKK mensuplarınca, Diyarbakır’ın Dicle İlçe Jandarma Tabur Komutanlığı’na dün bomba yüklü araçla düzenlenen saldırıda şehit olan Uzman Jandarma 4. Kademe Çavuş Hacı Osman Ayyıldız Konya’da binlerce vatandaşın katıldığı cenaze töreniyle son yolculuğuna uğurlandı.

gaziantep-polis

 

 

 

 

 

 

 

 

sehit-gaziantep

0
mutlu
Mutlu
0
kahkaha
Kahkaha
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
susuyorum
Susuyorum
0
_zg_n
Üzgün
0
a_l_yorum
Ağlıyorum
0
sinirli
Sinirli
0
alk_
Alkış
0
be_enmedim
Beğenmedim
Türkiye 7 şehidini son yolculuğuna uğurladı

Tamamen Ücretsiz Olarak Bültenimize Abone Olabilirsin

Yeni haberlerden haberdar olmak için fırsatı kaçırma ve ücretsiz e-posta aboneliğini hemen başlat.
Mahmood Coffee
Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.

Giriş Yap

Gaziantep Haber, Gaziantep Son Dakika, Gaziantep Sağlık Haberleri ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!

Bizi Takip Edin