Türkiye’den ihraç edilen ilk eğitim projesi

service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Yetişkin bireylerin beyin kıvrımlarını harekete geçiren Sudoku bulmacalarının algoritmasını çözen girişimci Okan Arıkan’ın hedefinde uzun süredir çocuk ve bebek gelişimi var. Uzman pedagoglar ve psikologlarla birlikte çalışılarak hazırlanılan ve daha farklı uzmanlık alanlarından da destek alınarak geliştirilen, 9-48 ay arası çocukların gelişimine katkı sağlayan Adım Adım eğitim seti, Türkiye’den ihraç edilen ilk eğitim projesi olacak.

Üstün hünerli mantık bulmacası ‘Sudoku’nun algoritmasını çözen ve Sudoku çılgınlığını Türkiye’de ilk defa kitap haline getiren girişimci Okan Arıkan, genç beyinlerin gelişimlerine katkı sağlayan profesyonel eğitim setini Türkiye’den ihraç etmeye hazırlanıyor.

“Eğlenceli eğitim, planlı gelişim” sloganıyla sunulan 9-48 aylık bebeklerin gelişimine katkı sağlayacak Türkiye’nin ilk ve tek aya özel gelişim seti Adım Adım, alanında uzman pedagog ve psikologlar eşliğinde hazırlanmıştır. Her aya özel hazırlanan set, bebeklerin beyinlerin gelişmesine ve ebeveynleri ile iletişim kurmalarına yardımcı oluyor. Her ay çocukların ilgisini çekecek özel aktivitelerin yer aldığı Adım Adım kutusunda, ilgili aya özel kitaplar, yaratıcılığı ve hayal gücünü geliştirecek hikayeler, aileler için özel olarak hazırlanmış makaleler yer alıyor.

Adım Adım yurt dışına açılıyor

Bugüne kadar 500 binin üzerinde Adım Adım Eğitim Seti’ni, aileler satın aldı. Uzman pedagoglar ve psikologların hazırladığı, çocukların gelişimine destek olan set, yurtdışında da büyük ilgi gördü. Geçtiğimiz senelerde İngiliz yayıncılarla beraber dünyanın en büyük kitap fuarı olan Frankfurt fuarında İngilizce olarak yer aldı ve tüm dünya ülkelerinden talep gördü. Bu talebi karşılamak için ülkemize özel olan çalışmaları biraz daha globalleştirerek yeni versiyon çalışmaları başlatıldı.

 

0
mutlu
Mutlu
0
kahkaha
Kahkaha
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
susuyorum
Susuyorum
0
_zg_n
Üzgün
0
a_l_yorum
Ağlıyorum
0
sinirli
Sinirli
0
alk_
Alkış
0
be_enmedim
Beğenmedim
Türkiye’den ihraç edilen ilk eğitim projesi

Tamamen Ücretsiz Olarak Bültenimize Abone Olabilirsin

Yeni haberlerden haberdar olmak için fırsatı kaçırma ve ücretsiz e-posta aboneliğini hemen başlat.
Mahmood Coffee
Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.

Giriş Yap

Gaziantep Haber, Gaziantep Son Dakika, Gaziantep Sağlık Haberleri ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!

Bizi Takip Edin