Twitter’a Devlet Bahçeli damgası

service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, Gaziler Günü’nü sosyal medyadan kutladı.
Twitter’daki @dbdevletbahceli hesabından vefa ve sadakat vurgusu yapan Devlet Bahçeli, “Düşmanların saçtığı ateşe göğüs germek, buna kafa tutmak her babayiğidin harcı da değildir. Bütün gazilerimizin Gaziler Günü’nü tebrik ediyorum” ifadeleriyle Gaziler Gününü kutladı ve “gelecek elden gitmeden Gazilerimize sahip çıkalım” değerlendirmesinde bulundu.

Buradan hareketle sözlerini ülkenin geleceğine getiren Devlet Bahçeli, MHP’nin 1 Kasım seçim sloganı olan “Ülkenin Geleceğine Oy Ver” ifadeleriyle bir çağrı yaptı. Devlet Bahçeli’nin bu tweeti üzerine harekete geçen Ülkü Ocakları Genel Merkez Sosyal Medya ve #MHP sosyal medya ekibi “Ülkenin Geleceğine Oy Ver” başlığını kısa sürede ülke gündemine taşıdı. Kendi içlerinde oluşturdukları haberleşme sistemi ve mentionlarla iletişim kuran Ülkü Ocakları Sosyal Medya ve #MHP Sosyal Medya Ekibi ile birlikte, Devlet Bahçeli’nin 21.36’da yazdığı “Ülkenin Geleceğine Oy Ver” başlığını, 22.01’de gündeme sokmayı başardı.

Gece boyunca “Ülkenin Geleceğine Oy Ver” başlığıyla 27 bin 736 tweet atıldı. starmetre.com istatistik sitesinden alınan verilere göre başlık, 29 Milyon 532 Bin 748 kez, başlıkla ilgili tweetlerse 6 milyon ayrı kişi tarafından görüntülendi.

Ülkü Ocakları Sosyal Medya ekibi, “seçime kadar birkaç kez daha Liderimizin tweetlerinden yola çıkarak, gündem belirlemeyi hedefliyoruz” açıklaması yaptı.

Twitter'a Devlet Bahçeli damgası

Ülkü Ocakları Sosyal Medya ekibi daha önce de defalarca, MHP Lideri Devlet Bahçeli’nin sözlerini gündeme taşımıştı. Ancak, ilk kez gündemi başlatan bizzat Devlet bahçeli oldu.

Devlet Bahçeli’nin sözleri twitterda geceye damgasını vurdu.

devlet-bahceli

0
mutlu
Mutlu
0
kahkaha
Kahkaha
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
susuyorum
Susuyorum
0
_zg_n
Üzgün
0
a_l_yorum
Ağlıyorum
0
sinirli
Sinirli
0
alk_
Alkış
0
be_enmedim
Beğenmedim
Twitter’a Devlet Bahçeli damgası

Tamamen Ücretsiz Olarak Bültenimize Abone Olabilirsin

Yeni haberlerden haberdar olmak için fırsatı kaçırma ve ücretsiz e-posta aboneliğini hemen başlat.
Mahmood Coffee
Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.

Giriş Yap

Gaziantep Haber, Gaziantep Son Dakika, Gaziantep Sağlık Haberleri ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!

Bizi Takip Edin