TYÇP KAPSAMINDA 600 KİŞİ İSTİHDAM EDİLDİ

service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

TYÇP KAPSAMINDA 600 KİŞİ İSTİHDAM EDİLDİİŞKUR Gaziantep İl Müdürlüğü ile 9 ilçe kaymakamları arasında Toplum Yararına Çalışma Programı çerçevesinde okullarda görev yapacak 50’si engelli olmak üzere toplam 600 kişinin istihdam edilmesine yönelik protokol imzalandı.

Protokol imza törenine Gaziantep Vali Yardımcısı Mehmet Taşdöğen, Şahinbey Kaymakamı Uğur Turan, Şehitkâmil Kaymakamı Mehmet Aydın, Karkamış Kaymakamı Mustafa Gül, İslahiye Kaymakamı Ünal Çakıcı, Araban Kaymakamı Serhat Karabektaş, Yauzeli Kaymakamı Muhammed Serkan Şahin ile İşkur Gaziantep İl Müdürü Siraç Ekin ve daire müdürleri katıldı.

“6 AYLIK OLAN SÖZLEŞME 8 AYA ÇIKARTILDI

Programın açılış konuşmasını yapan Vali Yardımcısı Mehmet Taşdöğen, “İşkur ile yapılan protokol neticesinde ilimizdeki okullarda 8 aylığına 600 kişinin istihdam edilmesi sağlandı. 600 kişinin 50’si engelli olacaktır. Daha önceleri 6 aylığına olan bu protokolü yaptığımız girişimler sonucunda 8 aya çıkarttık. İşsiz vatandaşlarımızın sıkıntılarını gidermek için yapılan bu çalışmayı çok önemli buluyorum” dedi.

“İŞSİZE İSTİHDAM İMKÂNI”

Protokol anlaşmasıyla ilgili teknik bilgi veren İşkur İl Müdürü Siraç Ekin ise, “Gaziantep ve 9 ilçesi de dahil olmak üzere buralarda bulunan okullarda istihdam edilmek üzere 600 işsize istihdam imkanı sağlıyoruz. Daha önceleri 6 ay olan bu süre şuanda 8 ay oldu. Okullarda görevlendireceğimiz bu kişiler kaymakamlıklarımızın talimatları ve direktifleri doğrultusunda hareket edecekler. TYÇP projesi olan bu çalışmanın da hayırlı olmasını diliyorum” diye konuştu.

0
mutlu
Mutlu
0
kahkaha
Kahkaha
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
susuyorum
Susuyorum
0
_zg_n
Üzgün
0
a_l_yorum
Ağlıyorum
0
sinirli
Sinirli
0
alk_
Alkış
0
be_enmedim
Beğenmedim
TYÇP KAPSAMINDA 600 KİŞİ İSTİHDAM EDİLDİ

Tamamen Ücretsiz Olarak Bültenimize Abone Olabilirsin

Yeni haberlerden haberdar olmak için fırsatı kaçırma ve ücretsiz e-posta aboneliğini hemen başlat.
Mahmood Coffee
Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.

Giriş Yap

Gaziantep Haber, Gaziantep Son Dakika, Gaziantep Sağlık Haberleri ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!

Bizi Takip Edin