U20’DE YUNANİSTAN AVANTAJLI

service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

U20’DE YUNANİSTAN AVANTAJLIFIFA’nın dünya kupasından sonra en büyük organizasyonu olan ve bu sene ülkemizde düzenlenen U20 Yaşaltı Dünya Kupası’na ev sahipliği yapan illerden birisi de Gaziantep.

D Grubu maçlarının oynandığı Kamil Ocak Stadyumu’nda ikinci karşılaşmalar geride kaldı. Meksika, Paraguay, Yunanistan ve Mali’nin mücadele ettiği Gaziantep’te takımlar ikinci maç sonucunda gruptan çıkma umutlarını sürdürüyor.

İkinci maç sonuçlarına göre avantajlı bir konum yakalayan Paraguay ile Yunansitan 4 puana ulaştılar. İlk maçında Mali ile 1–1 berabere kalan Paraguay, ikinci maçında Meksika’yı 1–0 yenmeyi başardı. İlk maçında Mekisaka’yı 2–1’le geçen komşu ise, ikinci maçında Afrika temsilcisi Mali ile 0–0 berabere kaldı. Her iki takımda 4 puana ulaşırken avarajla Yunanistan liderlik koltuğuna oturdu. Aynı puanla Paraguay ikinci sırayı alırken 2 puanı bulunan Mali 3’cü sırada, grubun iddialı takımı olarak gösterilen ve henüz puan alamayan Meksika ise son sırada yer aldı.

Karşılaşmaların sıcak bir havada oynanması hem seyircileri hem de oyuncuları etkilerken, Kamil Ocak Stadyumu’ndaki yenilikler ise tribünlere gelen az sayıdaki taraftarları sevindirdi. Özellikle çimlerin iyi bir konuma gelmesi, yedek ve soyunma odaları ile basın toplantı odasının düzenlenmesi izleyiciler tarafından olumlu bulundu.

U20’DE YUNANİSTAN AVANTAJLI

Kamil Ocak Stadyumu’nda ikinci karşılaşmalar geride kalırken, yeşil sahada ön plana çıkan birkaç oyuncu gözlendi. Grupta favori olarak gösterilen Meksika oynadığı iki maçta da taraftarlarına hayal kırıklığı yaşatırken, Espericueta oynadığı futbolla beğeni topladı. Genç yetenek takım adına frikikten bir gol atarken yine frikikten bir topuda direkten döndü.

Paraguay ile Yunanistan takımları savunmaları ile ön plana çıkarken, Paraguaylı Gonzale mücadeleci ve tekniği ile ön plana çıktı.

Şimdi tüm gözler grupta 4’er puanda bulunan Paraguay ile Yunanistan’ın mücadelesine çevrildi. Bu karşılaşmadan çıkacak sonuca göre takımların durumları netleşecek.

Cuma günü saat 18.00’da Mali ile Meksika karşı karşıya gelirken, yine aynı saatte Yunanistan ile Paraguay Trabzon Avni Aker Stadı’nda karşı karşıya gelecekler.

0
mutlu
Mutlu
0
kahkaha
Kahkaha
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
susuyorum
Susuyorum
0
_zg_n
Üzgün
0
a_l_yorum
Ağlıyorum
0
sinirli
Sinirli
0
alk_
Alkış
0
be_enmedim
Beğenmedim
U20’DE YUNANİSTAN AVANTAJLI

Tamamen Ücretsiz Olarak Bültenimize Abone Olabilirsin

Yeni haberlerden haberdar olmak için fırsatı kaçırma ve ücretsiz e-posta aboneliğini hemen başlat.
Mahmood Coffee
Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.

Giriş Yap

Gaziantep Haber, Gaziantep Son Dakika, Gaziantep Sağlık Haberleri ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!

Bizi Takip Edin