ÜÇ HİLAL GAZİANTEP BURÇLARINA DİKİLECEK

service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

ÜÇ HİLAL GAZİANTEP BURÇLARINA DİKİLECEK

Milliyetçi Hareket Partisi Gaziantep İl Başkanlığına seçilen Mustafa Erzin, mazbata töreninde yaptığı açıklamada yeni dönemde kendilerini üç önemli seçimin beklediğini, hedeflerinin ise üç hilali Gaziantep burçlarına dikmek olduğunu söyledi.

MHP Gaziantep İl Teşkilatı olarak hedeflerinin, 2013 Ekim ayında gerçekleştirilecek olan Mahalli İdareler Seçimi, 2014 yılında yapılacak olan Cumhurbaşkanlığı seçimi ile 2015’te gerçekleştirilecek olan genel seçimler olduğunu ve bu üç seçimde de MHP’nin arzu edilen seviyelere gelmesi için her türlü gayretin gösterileceğini söyledi. Erzin; “ İktidara susamış bir Milliyetçi Hareket Partisinin yanında bir o kadarda MHP’nin iktidarına susamış Türk Milleti bulunmaktadır. 2015 yılında inşallah bu buluşmaya vesile olacağım. MHP’si Gaziantep il teşkilatı olarak bugünden itibaren Gazi Şehrimizin ekonomik, sosyal, kültürel, güvenlik, eğitim, asayiş gibi problemleri ile ilgili olarak çözüm önerileri getiren, gündemi takip eden ve gündem oluşturan bir siyasi parti olmanın mücadelesini vereceğiz. Bunun için de Gaziantep iş dünyası, sivil toplum kuruluşları, odalar, dernekler, cemiyetler ve diğer sosyal kurumlar ile bütünlük içerisinde entegre olarak çalışma gayreti içerisinde olacağız. MHP olarak tüm teşkilatlarımız ile organize bir şekilde çalışarak yapılacak olan ilk yerel seçimlerde bunun meyvesini alacağımız inancındayım.

DEVLET BAHÇELİYE TAM DESTEK

ÜÇ HİLAL GAZİANTEP BURÇLARINA DİKİLECEK

4 Kasım 2012 tarihinde yapılacak olan Milliyetçi Hareket Partisi Büyük Kurultayında Gaziantep Teşkilatları ve üst kurul delegasyonlarımız olarak Milliyetçi Hareketin Genel Başkanı ve liderimiz Sayın Devlet Bahçeli’ye destek olacağımızı şimdiden buradan açıklamak istiyorum. Gece uyumadan, gündüz yorulmadan koşmamız gereken bir dönemdeyiz diyen Erzin, kadın teşkilatlarına önem verilerek yeni dönemde kadın teşkilatlarını daha aktif olarak kullanabilmenin planlarını yaptıklarını söyledi.

ESKİ İL BAŞKANI MEHMET YILDIRIM’A PLAKET VERİLDİ

MHP Gaziantep İl Başkanlığını bir süreliğine yöneten eski İl Başkanı Mehmet Yıldırım’a çalışmalarından dolayı yeni İl Başkanı Mustafa Erzin tarafından bir plaket takdim edildi. Mehmet Yıldırım, konuşmasında Türkiye’nin MHP’sine ihtiyacını olduğunu, önümüzdeki süreçte çok zor günlerin Türkiye’yi beklediğini belirterek MHP’nin başarılı olması gerektiğini belirterek yeni yönetime başarılar diledi.

0
mutlu
Mutlu
0
kahkaha
Kahkaha
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
susuyorum
Susuyorum
0
_zg_n
Üzgün
0
a_l_yorum
Ağlıyorum
0
sinirli
Sinirli
0
alk_
Alkış
0
be_enmedim
Beğenmedim
ÜÇ HİLAL GAZİANTEP BURÇLARINA DİKİLECEK

Tamamen Ücretsiz Olarak Bültenimize Abone Olabilirsin

Yeni haberlerden haberdar olmak için fırsatı kaçırma ve ücretsiz e-posta aboneliğini hemen başlat.
Mahmood Coffee
Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.

Giriş Yap

Gaziantep Haber, Gaziantep Son Dakika, Gaziantep Sağlık Haberleri ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!

Bizi Takip Edin