ÜÇTAŞ’A “2011’İN EN ONBİRİ” ÖDÜLÜ VERİLDİ

service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

ÜÇTAŞ’A “2011’İN EN ONBİRİ” ÖDÜLÜ VERİLDİTürkiye’de olimpiyat oyunlarına katılma hakkı elde eden ilk ve tek jimnastikçimiz  Göksu Üçtaş’a, Türkiye Amatör Spor Kulüpleri Konfederasyonu tarafından  “2011’in En On biri” ödülü verildi.

Türkiye Amatör Spor Kulüpleri Konfederasyonu tarafından geleneksel olarak düzenlenen yılın “En”leri ödüllerinin ikincisi, “2011’in En On biri” ödülleri sahiplerini buldu. Türkiye Amatör Spor Kulüpleri Konfederasyonu’nca oluşturulan bir komisyon tarafından belirlenen 2011 yılının en başarılı 11 sporcu ve takımı yanında 3 takım ve 1 sporcu da özel ödül almaya hak kazandı.

İstanbul’da düzenlenen ödül törenine Gençlik Spor Bakanı Suat Kılıç, çok sayıda Milletvekili, İstanbul Valisi Hüseyin Avni Mutlu, Gençlik ve Spor Genel Müdürü Mehmet Bayhan, Federasyon Başkanları ve çok sayıda spor adamı ve davetliler  katıldı.
Harbiye Lütfi Kırdar Uluslararası Kongre ve Sergi Sarayında yapılan Ödül Töreninde konuşan Gençlik ve Spor Bakanı Suat Kılıç “Avrupanın ve dünyanın her yerinde başarılı olan ve bizi gururlandıran tüm sporcuları tebrik ediyorum. İmkan verilirse bu millet sporda başarıyı getirir, bu genetik olarak insanımızın yapısında var. Tükiye’nin son 10 yılında Spordan gelen bir Başbakan var, bu Sporun her alanında kendini hissettiriyor. Asıl hedefimiz spor yapan bir toplum yaratmak olmalı ister öğrenci ister çiftçi ister iş adamı ister ev kadını olsun spor yapan bir toplum yaratmak zorundayız. Araştırmalar gösteriyorki Spora yapılan 1 liralık harcama 3 liralık sağlık hizmeti olarak geri dönüyor. Toplum olarak, başkanlık olarak, yöneticiler olarak bunu hedeflememiz lazım.”diye konuştu

Londra 2012 Olimpiyat ve Paralimpik Oyunları’na BP’nin desteği ile hazırlanan 5 milli sporcu; Beytullah Eroğlu (Yüzme), Semih Deniz (Atletizm), Göksu Üçtaş (Jimnastik), Rıza Kayaalp (Güreş) ve Mete Binay (Halter) “2011’in En Onbiri” ödüllerini alan sporcular arasında yer aldı.

BP’nin desteklediği sporcuların bu ödülü almalarından büyük mutluluk ve gurur duyduklarını belirten BP Türkiye Akaryakıt Direktörü Richard Harding: “100. yılımızda Türkiye Milli Olimpiyat ve Milli Paralimpik Komiteleri’yle gerçekleştirdiğimiz sponsorluklar çerçevesinde desteklediğimiz milli sporcuların bu ödüle layık görülmeleri bizi en az onlar kadar mutlu etti, sporcularımızla  gurur duyuyoruz. Önümüzdeki dönemde, özellikle de Londra’da düzenlenecek Olimpiyat ve Paralimpik Oyunları’nda çok başarılı olacaklarına bütün BP ailesi olarak yürekten inanıyoruz, onlara güveniyoruz” şeklinde konuştu.

1990 yılında Gaziantep’te  doğan ve 5 yaşında Gaziantep’te cimnastiğe başlayan milli cimnastikci Göksu Üçtaş, Bolu Cimnastik Kamp Eğitim merkezinde  çalışmalarını sürdüyor. 2012 Londra Olimpiyatlarında ülkemizi temsil edecek olan  ilk ve tek  cimnastikcimiz Göksu Üçtaş, olimpiyatlara sıkı bir şekilde hazırlanıyor

0
mutlu
Mutlu
0
kahkaha
Kahkaha
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
susuyorum
Susuyorum
0
_zg_n
Üzgün
0
a_l_yorum
Ağlıyorum
0
sinirli
Sinirli
0
alk_
Alkış
0
be_enmedim
Beğenmedim
ÜÇTAŞ’A “2011’İN EN ONBİRİ” ÖDÜLÜ VERİLDİ

Tamamen Ücretsiz Olarak Bültenimize Abone Olabilirsin

Yeni haberlerden haberdar olmak için fırsatı kaçırma ve ücretsiz e-posta aboneliğini hemen başlat.
Mahmood Coffee
Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.

Giriş Yap

Gaziantep Haber, Gaziantep Son Dakika, Gaziantep Sağlık Haberleri ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!

Bizi Takip Edin