ÜİD’in yeni başkanı ALİOĞLU oldu

service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Ali Alioğlu Gaziantep Ülkücü İşçiler Derneği Başkanlığına atandı. Ülkücü İşçiler Derneği Güneydoğu Anadolu Bölge Başkanı Süleyman Arslan hafta sonu Gaziantep’e gelerek, ÜİD İl Başkanı Servet Değnekli’nin yoğun işleri dolayısı ile boşlattığı koltuğa Ali Alioğlu’nu atadı.

Ülkücü İşçiler Derneği Genel Başkanı Hakan Kandemir’in onayıyla ÜİD Güneydoğu Anadolu Bölge Başkanı Süleyman Arslan Gaziantep’te Ülkücü İşçiler Derneği İl Başkanlığına Ali Alioğlu’nun atanmasının n yanı sıra Bölge Başkan Yardımcılığına ise İbrahim Halil Sarı getirildi.

Başkan Arslan, “ Yeni başkanımız Ali kardeşime başarılar diliyorum. Eski başkanımız Servet Değnekli kardeşim üzerine düşeni yapmış ancak yoğun işleri dolayısıyla görevi bırakmak zorunda kalmıştır. Görev süresince bizlere verdiği destek ve emekten dolayı teşekkür ederim. Bundan sonra ki süreçte de her daim yanımızda olacağından şüphem yoktur. Yeni başkanımız da Gaziantep’te her geçen gün hızla büyüyen ve ilerleyen derneğimize çok katkı sunacağını biliyorum. Yine Gaziantep’te bizlere destek veren yöneticimiz İbrahim Halil Sarı kardeşimi de Güneydoğu Anadolu Bölge Başkan yardımcılığına atamasını yaptık. Burada birlik ve beraberlik içerisinde sürdüreceğimiz çalışmalarımız üzerinde fikir birlikteliğine vardık. Yeni projelerle yeni dönemde yine ilklere imza atacağız. Kalbimiz, yüreğimiz işçilerimizle birlikte atmaya devam edecektir. Atamalarımız teşkilatlarımıza hayırlara vesile olur inşallah. Tüm işçilerimizi derneğimize bizimle birlikte yürümeye davet ediyorum.” dedi.

Konuşmaların ardından Ülkücü İşçiler Derneği üyeleri hep birlikte yeni başkanlarla hatıra fotoğrafı çektirdi.

ÜİD’in yeni başkanı ALİOĞLU oldu

 

 

0
mutlu
Mutlu
0
kahkaha
Kahkaha
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
susuyorum
Susuyorum
0
_zg_n
Üzgün
0
a_l_yorum
Ağlıyorum
0
sinirli
Sinirli
0
alk_
Alkış
0
be_enmedim
Beğenmedim
ÜİD’in yeni başkanı ALİOĞLU oldu

Tamamen Ücretsiz Olarak Bültenimize Abone Olabilirsin

Yeni haberlerden haberdar olmak için fırsatı kaçırma ve ücretsiz e-posta aboneliğini hemen başlat.
Mahmood Coffee
Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.

Giriş Yap

Gaziantep Haber, Gaziantep Son Dakika, Gaziantep Sağlık Haberleri ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!

Bizi Takip Edin