ÜLKÜ OCAKLARINDAN 19 MAYIS TEPKİSİ

service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

ÜLKÜ OCAKLARINDAN 19 MAYIS TEPKİSİGaziantep Ülkü Ocakları Başkanı Murat Güzel 19 Mayıs  Atatürk’ü Anma Gençlik ve Spor Bayramı törenleri kutlama tartışmaları hakkında değerlendirmelerde bulundu.

19 Mayıs Atatürk’ü Anma Gençlik ve Spor Bayramı törenlerinin Ankara dışındaki illerde stadlar yerine okullarda kutlanma kararı tartışmalarına Gaziantep Ülkü Ocakları Başkanı Murat Güzel’de katıldı.
Törenlerin incir çekirdeğini doldurmayan gerekçelerle iptal edilerek Türk halkının maneviyatı, moral değerleri, cesareti ve kararlılığının topluca baskı altına alındığını belirten Güzel; “ AK Parti’nin iktidarı sürecinde, Türkiye’nin birliğini temsil eden sembollere karşı bilinçli bir kampanya sürdürülmektedir.  Bakanlık tarafından iptal kararının törenlerin içeriği ile alakadar olmadığını ortadadır.İncir çekirdeğini doldurmayan ve gülünç gerekçelerle izaha kalkanların zerre kadar samimimi olmadıkları açıktır. Amaç Türk halkının maneviyatını, moral değerlerini, cesaret ve kararlılığın topluca baskı altına almaktır. Çok iyi bilinmelidir ki, AK Parti iktidarında 29 Ekim törenlerinin iptalinin ilk olmadığı gerçeği gibi 19 Mayıs Atatürk’ü Anma Gençlik ve Spor Bayramı törenlerinin iptali de son olmayacaktır. Bugün toplumumumuzu bir arada tutan bütün ortak değerlerimiz saldırı altındadır” dedi.

0
mutlu
Mutlu
0
kahkaha
Kahkaha
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
susuyorum
Susuyorum
0
_zg_n
Üzgün
0
a_l_yorum
Ağlıyorum
0
sinirli
Sinirli
0
alk_
Alkış
0
be_enmedim
Beğenmedim
ÜLKÜ OCAKLARINDAN 19 MAYIS TEPKİSİ

Tamamen Ücretsiz Olarak Bültenimize Abone Olabilirsin

Yeni haberlerden haberdar olmak için fırsatı kaçırma ve ücretsiz e-posta aboneliğini hemen başlat.
Mahmood Coffee
Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.

Giriş Yap

Gaziantep Haber, Gaziantep Son Dakika, Gaziantep Sağlık Haberleri ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!

Bizi Takip Edin