ÜLKÜCÜ İŞÇİLER DERNEĞİ AŞURE DAĞITTI

service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

ÜLKÜCÜ İŞÇİLER DERNEĞİ AŞURE DAĞITTIÜlkücü İşçiler Derneği Gaziantep Şubesi Balıklı Parkında Muharrem ayı nedeniyle aşure dağıttı.

Balıklı Parkı’nda yapılan etkinliğe Ülkücü İşçiler Derneği Gaziantep Şube Başkanı Ökkeş Şentürk, Ülkü Ocakları İl Başkanı Mehmet Doğan, MHP İl Başkanı Muhittin Taşdoğan, Gaziantep MHP eski İl Başkanı ve Büyüşehir Belediye Başkan adayı Mustafa Erzin, ilçe başkanları ve çok sayıda vatandaş katıldı.

Kendi elleriyle vatandaşlara aşure dağıtan, Ülkücü İşçiler Gaziantep Şube Başkanı Ökkeş Şentürk birlik ve beraberlik mesajı verdi.

Şentürk, “Hz. Hüseyin’in şahadeti bir şuura dönüşmelidir” diyerek, Türk Milletini birlik ve beraberlik içerisinde davranmaya ve bu şuurla hareket etmeye davet etti.

Şentürk, “Bugün Muharrem ayı olması ve Hz. Hüseyin (ra) Şahadetinin bir daha yaşanmaması için var olan Aşure gününde, Cuma Namazı sonrası dağıttığımız Aşure’de, yanımızda olan Başta Milliyetçi Hareketin, Ülkü Ocaklarının, Sendikalarımızın, Yöneticilerimizin ve Ziyadesiyle Tüm Halkımıza göstermiş oldukları yoğun ilgiden mütevellit Teşekkürlerimizi sunuyor Sevgi ve Saygılarımızı İletiyoruz” dedi.

0
mutlu
Mutlu
0
kahkaha
Kahkaha
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
susuyorum
Susuyorum
0
_zg_n
Üzgün
0
a_l_yorum
Ağlıyorum
0
sinirli
Sinirli
0
alk_
Alkış
0
be_enmedim
Beğenmedim
ÜLKÜCÜ İŞÇİLER DERNEĞİ AŞURE DAĞITTI

Tamamen Ücretsiz Olarak Bültenimize Abone Olabilirsin

Yeni haberlerden haberdar olmak için fırsatı kaçırma ve ücretsiz e-posta aboneliğini hemen başlat.
Mahmood Coffee
Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.

Giriş Yap

Gaziantep Haber, Gaziantep Son Dakika, Gaziantep Sağlık Haberleri ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!

Bizi Takip Edin