ÜLKÜCÜ İŞÇİLER İFTAR YEMEĞİNDE BULUŞTU

service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

gaziantep-ulkucuÜlkücü İşçiler Derneği Gaziantep Şubesi, dernek üyeleriyle birlikte Balıklı Parkında düzenlenen iftar yemeğinde buluştu.

Ülkücü İşçiler Derneği Gaziantep Şubesi tarafından Balıklı Parkında düzenlenen iftar yemeğine Gaziantep İl Başkanı Muhittin Taşdoğan, İlçe Başkanları, Gaziantep Milletvekilleri Ümit Özdağ ve Av.Tolga Orhan, Oğuzeli Belediye Başkanı M.Sait Kılıç, 25.dönem Gaziantep Milletvekili Adayları, Ülkücü İşçiler Derneği Genel Başkanı Hakan Kandemir, Genel Başkan Yardımcısı Tuncay Şaş, Ülkücü İşçiler Akdeniz Bölge Başkanı Doğukan Pusat Söğüt, Ülkücü İşçiler Derneği Adana, Mersin, Hatay, Osmaniye, Kahramanmaraş İl Başkanları, Ülkücü İşçiler Gaziantep Dernek Başkanı Ökkeş Şentürk ile dernek yöneticisi Servet Deynekli, Muharip Gaziler Dernek Başkanı Cuma Erdem ve çok sayıda davetli katıldı.

İftar programına Kuran-ı Kerim okuyarak ve dualar edilerek başlandı. Ülkücü İşçiler Derneği Gaziantep Şubesi Başkanı Ökkeş Şentürk iftar programı sonrasında yaptığı açıklamada; “bizler her zamankinden daha fazla birlik ve beraberlik içerisinde olmak zorundayız. İftar sofralarını yemek yarışmalarına çeviren zihniyete, 7 metrelik masalarda saraylarda lüks içerisinde iftarını açanlara karşıyız. Mübarek Ramazan ayında sizlerle birlikte iftar sofrasında buluştuk. Ramazan buluşmalarımız artık geleneksel bir hale gelecektir. Bu iftar soframız mübarek ramazan ayının feyzinden istifade etmek için bir vesiledir. 11 ayın sultanı Mübarek Ramazan ayının tüm Türk ve Müslüman alemine hayırlar getirmesini temenni ediyorum”dedi.

İftar programı sonunda Ülkücü Şehitler anısına okutulan Kuranı-ı Kerim hatim-i şerif duası yapıldı. Ülkücü İşçiler Derneği Gaziantep Şubesi tarafından Ülkücü İşçiler Derneği Genel Başkanı Hakan Kandemir’e plaket takdim edildi.

0
mutlu
Mutlu
0
kahkaha
Kahkaha
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
susuyorum
Susuyorum
0
_zg_n
Üzgün
0
a_l_yorum
Ağlıyorum
0
sinirli
Sinirli
0
alk_
Alkış
0
be_enmedim
Beğenmedim
ÜLKÜCÜ İŞÇİLER İFTAR YEMEĞİNDE BULUŞTU

Tamamen Ücretsiz Olarak Bültenimize Abone Olabilirsin

Yeni haberlerden haberdar olmak için fırsatı kaçırma ve ücretsiz e-posta aboneliğini hemen başlat.
Mahmood Coffee
Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.

Giriş Yap

Gaziantep Haber, Gaziantep Son Dakika, Gaziantep Sağlık Haberleri ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!

Bizi Takip Edin