Ülkücüler “Cehalet” adlı tiyatro gösterisinde buluştu

featured
service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Ülkücüler “Cehalet” adlı tiyatro gösterisinde buluştuGaziantep Ülkü Ocakları İl Başkanlığı tarafından düzenlenen sigara, alkol ve uyuşturucu ile mücadele konularının ele alındığı “Cehalet” adlı tiyatro Onat Kutlar Tiyatro salonunda ülkücülerle buluştu.

Hayati Sarı’nın yazıp yönettiği “Cehalet” adlı tiyatro gösterimine ülkücüler yoğun ilgi gösterdi.

MHP Gaziantep İl Başkanı Yrd. Doç. Dr. Muhittin Taşdoğan, MHP Şehitkamil İlçe Başkanı Aziz Yücel, MHP Şahinbey İlçe Başkanı Cahit Çıkmaz, Ülkü Ocakları Gaziantep İl Başkanı Mehmet Fuat Yozbatıran, TÜRKAV Gaziantep Şube Başkanı Levent Kürüz, Şehitkamil Ülkü Ocakları İlçe Başkanı İsa Alper Açıkbaş, Şahinbey Ülkü Ocakları İlçe Başkanı Cuma Yıldız, MHP Gaziantep Kadın Kolları Başkanı Özlem Canpolat, yöneticiler ve çok sayıda ülkücü katıldı.

Onat Kutlar tiyatro salonunda düzenlenen tiyatro gösterisinin ardından oyunculara çiçek takdim eden Gaziantep Ülkü Ocakları Başkanı Mehmet Fuat Yozbatıran, 10 Nisan Polis Haftasının 173. Yıl dönümü dolayısıyla kısa bir konuşma yaptı.

Yozbatıran, “ Zor şartlarda vatanın bölünmez bütünlüğünü ve huzurunu korumaya çalışan polislerimizin polis haftasını kutluyorum. Görevi başında canlarını hiçe sayarak vatan uğruna şehit olan polislerimizi rahmetle anıyor geride kalan ailelerini sevgi ve saygıyla selamlıyorum. Uyuşturucu ile mücadelede üzerimize düşen her ne varsa yapacağız. Gençlerimizin bu bataklığa düşmemesi için gençlerimizi bilinçlendirmek hepimizin görevi. Bu anlamda bu gece sahnelenen “ Cehalet” adlı tiyatromuzun oyuncularına, yazan ve yöneten Hayati Sarı beyefendiye çok teşekkür ediyorum. Bu yağmurda sizlerde katılım sağladınız. Toplumun kanayan yarasını durdurmak için sizlerde duyarsız kalmadını hepinize tekrar teşekkür ediyorum” dedi.

Konuşmanın ardından ülkücüler tiyatro oyuncuları ile hatıra fotoğrafı çektirdiler.

Ülkücüler “Cehalet” adlı tiyatro gösterisinde buluştu

 

 

 

 

0
mutlu
Mutlu
0
kahkaha
Kahkaha
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
susuyorum
Susuyorum
0
_zg_n
Üzgün
0
a_l_yorum
Ağlıyorum
0
sinirli
Sinirli
0
alk_
Alkış
0
be_enmedim
Beğenmedim
Ülkücüler “Cehalet” adlı tiyatro gösterisinde buluştu

Tamamen Ücretsiz Olarak Bültenimize Abone Olabilirsin

Yeni haberlerden haberdar olmak için fırsatı kaçırma ve ücretsiz e-posta aboneliğini hemen başlat.
Mahmood Coffee
Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.

Giriş Yap

Gaziantep Haber, Gaziantep Son Dakika, Gaziantep Sağlık Haberleri ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!

Bizi Takip Edin