Uluslararası çocuk resimleri sergisi açıldı

service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Gaziantep 28. Uluslararası Çocuk Resimleri Yarışması ödül töreni Onat Kutlar Tiyatro Salonununda yapıldı.

Gaziantep Büyükşehir Belediyesi ve Mizyal Sanat Müzesi işbirliğiyle gerçekleştirilen yarışmaya, 18 ülkeden ve 200 öğretmenin koordinasyonunda toplam 3 bin 946 öğrenci katıldı.

5-19 yaş arası çocukların yer aldığı; toplum, kültürel değerler, doğa ve yaşam temalarının işlendiği ve bu yıl 28’ncisi düzenlenen Uluslararası Çocuk Resimleri Yarışması’nda jüri tarafından yapılan değerlendirmenin ardından dereceye giren resimlerin sahipleri ödüllendirildi.

Aralarında dereceye giren resimlerin de bulunduğu 4 bin 200 resmin yer aldığı sergi Onat Kutlar Tiyatro salonunun fuayesinde törenle açıldı.

Uluslararası çocuk resimleri sergisi açıldı

Törene katılarak açılışını yapan Gaziantep Büyükşehir Belediye Başkanı Fatma Şahin, ardından sergiye gezerek çocuklarla sohbet etti. Sergiye, Şahin’in yanı sıra çok sayıda davetli, öğrenci ve öğretmenler katıldı.

Bulgaristan’dan gelen ekibin gerçekleştirdiği kukla gösterisinin ardından dereceye giren öğrencilere ödülleri Gaziantep Büyükşehir Belediye Başkan Vekili Mehmet Durdu Yetkinşekerci tarafından verildi.

0
mutlu
Mutlu
0
kahkaha
Kahkaha
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
susuyorum
Susuyorum
0
_zg_n
Üzgün
0
a_l_yorum
Ağlıyorum
0
sinirli
Sinirli
0
alk_
Alkış
0
be_enmedim
Beğenmedim
Uluslararası çocuk resimleri sergisi açıldı

Tamamen Ücretsiz Olarak Bültenimize Abone Olabilirsin

Yeni haberlerden haberdar olmak için fırsatı kaçırma ve ücretsiz e-posta aboneliğini hemen başlat.
Mahmood Coffee
Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.

Giriş Yap

Gaziantep Haber, Gaziantep Son Dakika, Gaziantep Sağlık Haberleri ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!

Bizi Takip Edin