Ümit Özdağ ameliyat oldu

service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Milliyetçi Hareket Partisi Genel Başkan Yardımcısı ve Gaziantep Milletvekili Prof. Dr. Ümit Özdağ, safra kesesi rahatsızlığı nedeniyle ameliyat oldu. Özdağ’ın, ameliyatının başarılı geçtiği bildirildi.
MHP Genel Başkan yardımcısı ve Gaziantep Milletvekili Ümit Özdağ, bir süredir devam eden safra kesesi rahatsızlığı nedeniyle Ankara Güven Hastanesi’nde başarılı bir ameliyat geçirdi. Üç gün önce gerçekleştirilen başarılı bir ameliyat sonrası hastaneden taburcu edilen Özdağ’ın, bir süre evinde dinleneceği belirtildi.
Ameliyatının başarılı geçtiğini ve sağlık durumunun şu anda iyi olduğunu ifade eden Ümit Özdağ,” Çok şükür başarılı bir operasyon oldu ve şu anda sağlık durumum iyi. Gerek ameliyat öncesi, gerekse de ameliyat sonrası yakın yakın ilgi gösteren Güven Hastanesi yönetimi ve personellerine, telefonla ve bizzat gelerek geçmiş olsun dileklerini ileten tüm dostlarıma teşekkür ediyorum” dedi.
Bir süre dinlendikten sonra TBMM’deki mesaisine yeniden başlayacağını ve Türkiye’nin geleceği için mücadeleye devam edeceğini sözlerine ekleyen Özdağ,” Türkiye’nin önünde çok ciddi meseleler var. Bu meselelerin çözümüne katkı sunmak için bir süre dinlendikten sonra meclisteki mesaime başlayacağım” diye konuştu.

0
mutlu
Mutlu
0
kahkaha
Kahkaha
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
susuyorum
Susuyorum
0
_zg_n
Üzgün
0
a_l_yorum
Ağlıyorum
0
sinirli
Sinirli
0
alk_
Alkış
0
be_enmedim
Beğenmedim
Ümit Özdağ ameliyat oldu

Tamamen Ücretsiz Olarak Bültenimize Abone Olabilirsin

Yeni haberlerden haberdar olmak için fırsatı kaçırma ve ücretsiz e-posta aboneliğini hemen başlat.
Mahmood Coffee
Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.

Giriş Yap

Gaziantep Haber, Gaziantep Son Dakika, Gaziantep Sağlık Haberleri ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!

Bizi Takip Edin