Ünlü sanatçı Ahmet Güneştekin Gaziantep’e geliyor

featured
service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala
 
Türkiye’nin uluslararası sanat dünyasındaki ünlü ismi Ahmet Güneştekin çeşitli etkinliklere katılmak üzere Gaziantep Yesemek Rotary Kulübünün konuğu olarak Gaziantep’e geliyor. Sanatçının katılımı ile 3 Kasım Cumartesi günü Ömer Asım Aksoy Kültür Merkezinde sanatseverlerle bir sanat söyleşisi gerçekleşecek. 4 Kasım Pazar günü ise merkeze bağlı bir köyde, köy çocukları ile Ahmet Güneştekin’ in buluşacağı bir resim atölyesi yapılacağı açıklandı. 
 
Dünyaca ünlü ressam Ahmet Güneştekin birtakım etkinliklere katılmak üzere Gaziantep’e geliyor. Ünlü ressam Ömer Asım Aksoy Kültür Merkezinde sanatseverlerle buluşarak bir söyleşi gerçekleştirecek. Gaziantep Yesemek Rotary Kulübünün ev sahipliğinde Gaziantep’e gelecek olan ünlü sanatçı ölümsüzlük odası adını verdiği son çalışmasıyla dünya sanat gündemine damgasını vurdu. Sanatçı Ahmet Güneştekin 3 Kasım Cumartesi günü saat 17.00’de Ömer Asım Aksoy Kültür Merkezinde söyleşi yapacağını açıklayan Yesemek Rotary Kulübü Başkanı Dinçer Uğurluer söyleşinin tüm sanatseverlere açık olduğunu ifade ederek “Uluslararası sanat dünyasının yakından tanıdığı ve dünya ressamları arasında önemli bir yere sahip olan Ahmet Güneştekin’i kentimizde ağırlamak bizim için büyük bir mutluluk kaynağı olacaktır. Sanatçı 3 Kasım Cumartesi günü Ömer Asım Aksoy Kültür Merkezinde saat 17.00’de Gaziantepli sanatseverlerle buluşarak bir söyleşi gerçekleştirecektir. 4 Kasım Pazar günü de merkeze bağlı bir köyde köy çocuklarıyla birlikte resim yaparak çocuklarımıza ilham kaynağı olacak. Söyleşiye bütün Gaziantepli sanatseverleri bekliyoruz” dedi. Söyleşiye katılmak isteyen sanatseverlerin 0542 487 40 43 numaralı telefondan rezervasyon yaptırmaları gerektiği de ifade edildi.

0
mutlu
Mutlu
0
kahkaha
Kahkaha
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
susuyorum
Susuyorum
0
_zg_n
Üzgün
0
a_l_yorum
Ağlıyorum
0
sinirli
Sinirli
0
alk_
Alkış
0
be_enmedim
Beğenmedim
Ünlü sanatçı Ahmet Güneştekin Gaziantep’e geliyor

Tamamen Ücretsiz Olarak Bültenimize Abone Olabilirsin

Yeni haberlerden haberdar olmak için fırsatı kaçırma ve ücretsiz e-posta aboneliğini hemen başlat.
Mahmood Coffee
Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.

Giriş Yap

Gaziantep Haber, Gaziantep Son Dakika, Gaziantep Sağlık Haberleri ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!

Bizi Takip Edin