Ünsal, “Birlikte adalet paydasında buluşup kucaklaşacağız”

featured
service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

SAADET PARTİSİ MİLLETVEKİLİ ADAYI ÜNSAL: FARKLILIKLARIMIZLA BİRLİKTE ADALET PAYDASINDA BULUŞUP KUCAKLAŞACAĞIZ

Saadet Partisi 24 Haziran seçimlerine 5 gün kala ilçelere çıkartma yaptı. Saadet Partisi İl Başkanı Mehmet KARALAR, milletvekili adayları Ahmet Faruk ÜNSAL ve Ahmet Necati SARI , Burç mahallesindeki esnaf ve vatandaşlarımızı ziyaret ederek sorun ve taleplerini dinledi.

Daha sonra Araban’ geçen Saadet Partisi İl Başkanı  Mehmet KARALAR, Milletvekili Adayları, Ahmet Faruk ÜNSAL, Av.Halil KILIÇ, Mustafa AKAR ve Ali MULLAOĞLU , Araban ilçesinde vatandaşlarla buluştu. Esnafımızı ziyaret eden Saadet Partisi Milletvekili Adayları halkının sorun ve taleplerini dinledi.

Hükümetin  tarım politikasını eleştiren Saadet Partisi milletvekili adayları Saadet Partisi’nin ürün çeşitliliğine dayalı tarımsal ürünlerin verimlilik politikasını anlattılar.

Esnafla sohbet eden Milletvekili adayı Ahmet Faruk ÜNSAL  Türkiye’nin kutuplaşmaması gerektiğinin altını çizerek şunları söyledi: Kürtler,Aleviler,Yoksullar,KHK Mağdurları, Şiddete uğrayan Kadınlar, Fikirleri nedeniyle yargılanan insanlar,Çocuklar, İşçiler… Hepsine adalet borcumuz var. Farklılıklarımızla birlikte adalet paydasında buluşup kucaklaşacağız. Saadet Partisi birikimi ve geleceğe ışık tutan yönüyle mutlaka mecliste olmalı. Ülkenin geleceği açısından bugün ekonomik, sosyal ve siyasal sorunlara karşı dik duracak bir saadet partisine ihtiyaç var.

0
mutlu
Mutlu
0
kahkaha
Kahkaha
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
susuyorum
Susuyorum
0
_zg_n
Üzgün
0
a_l_yorum
Ağlıyorum
0
sinirli
Sinirli
0
alk_
Alkış
0
be_enmedim
Beğenmedim
Ünsal, “Birlikte adalet paydasında buluşup kucaklaşacağız”

Tamamen Ücretsiz Olarak Bültenimize Abone Olabilirsin

Yeni haberlerden haberdar olmak için fırsatı kaçırma ve ücretsiz e-posta aboneliğini hemen başlat.
Mahmood Coffee
Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.

Giriş Yap

Gaziantep Haber, Gaziantep Son Dakika, Gaziantep Sağlık Haberleri ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!

Bizi Takip Edin