Üsküdar Üniversitesi Sağlık Bilimleri Fakültesi çalışmalarını sürdürüyor

featured
service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Davranış bilimleri ve sağlık alanında Türkiye’nin ilk tematik üniversitesi olan Üsküdar Üniversitesi, Türkiye’nin sağlık üssü olarak çalışmalarına devam ediyor. Üsküdar Üniversitesi Sağlık Bilimleri Fakültesi, 13 bölümü ve 2 bin 950 öğrencisi ile Türkiye’nin en büyük Sağlık Bilimleri Fakültesi olma özelliğine sahip.

Üsküdar Üniversitesi Sağlık Bilimleri Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Haydar Sur, 13 bölüm ve 2 bin 950 öğrenci ile Üsküdar Üniversitesinin Sağlık Bilimleri Fakültesinin Türkiye’nin en büyük Sağlık Bilimleri Fakültesi olduğunu vurguladı.

“Aynı özellikleri taşıyan ikinci bir fakülte yok”

Türkiye’de 13 bölümü olan ikinci bir Sağlık Bilimleri Fakültesi olmadığının altını çizen Prof. Dr. Haydar Sur, “Türkiye’de Sağlık Bilimleri Fakülteleri sayısı 50-55 arasındır. Toplam bölüm sayısı 16’dır. Bunlardan 13 tanesi bizim fakültemizde var. Aynı özellikleri taşıyan ikinci bir fakülte yok” şeklinde konuştu.

Üsküdar Üniversitesi Sağlık Bilimleri Fakültesi çalışmalarını sürdürüyor

Fakültede 13 bölüm yer alıyor

Üsküdar Üniversitesi Sağlık Bilimleri Fakültesi: Beslenme ve Diyetetik, Çocuk Gelişimi, Dil ve Konuşma Terapisi, Ebelik, Ergoterapi, Fizyoterapi ve Rehabilitasyon, Hemşirelik, İş Sağlığı ve Güvenliği, Odyoloji, Ortopedik Protez ve Ortez, Perfüzyon, Sağlık Yönetimi ve Sosyal Hizmet bölümlerini içinde barındırıyor.

0
mutlu
Mutlu
0
kahkaha
Kahkaha
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
susuyorum
Susuyorum
0
_zg_n
Üzgün
0
a_l_yorum
Ağlıyorum
0
sinirli
Sinirli
0
alk_
Alkış
0
be_enmedim
Beğenmedim
Üsküdar Üniversitesi Sağlık Bilimleri Fakültesi çalışmalarını sürdürüyor

Tamamen Ücretsiz Olarak Bültenimize Abone Olabilirsin

Yeni haberlerden haberdar olmak için fırsatı kaçırma ve ücretsiz e-posta aboneliğini hemen başlat.
Mahmood Coffee
Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.

Giriş Yap

Gaziantep Haber, Gaziantep Son Dakika, Gaziantep Sağlık Haberleri ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!

Bizi Takip Edin