Uygur’dan Dünya yumurta günü mesajı

service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Uygur’dan Dünya yumurta günü mesajıDünya yumurta günü nedeniyle bir mesaj yayınlayan BİL-KEN Yumurta Yönetim Kurulu Başkanı Kenan Uygur,  tüketicinin sağlıklı ve nitelikli gıdalarla beslenerek sağlığının korunması ve gıda alımında aldatılmasının önemine dikkat çekti.

Yumurtanın içerdiği besin maddeleri itibariyle bütün yaş grubu insanlar için dengeli ve doğal bir gıdadır. Özellikle gelişme çağındaki çocukların besin madde ihtiyaçlarının karşılanmasında önemli katkı sağlar. Türkiye’de kişi başına tüketilen hayvansal protein açığının kapatılmasında doğal, kaliteli ve ucuz bir protein kaynağı olan yumurtanın haftada 4-5 kez tüketilmesi gerektiği birçok uzman tarafından tavsiye edilmektedir diyen Kenan Uygur yumurta anne sütünden sonra insanın ihtiyacı olan tüm besin öğelerini bulunduran tek besindir. Yeni bir yaşamın özü olan yumurta üretimi sırasında el değmeyen yegâne doğal besin kaynağıdır dedi.

0
mutlu
Mutlu
0
kahkaha
Kahkaha
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
susuyorum
Susuyorum
0
_zg_n
Üzgün
0
a_l_yorum
Ağlıyorum
0
sinirli
Sinirli
0
alk_
Alkış
0
be_enmedim
Beğenmedim
Uygur’dan Dünya yumurta günü mesajı

Tamamen Ücretsiz Olarak Bültenimize Abone Olabilirsin

Yeni haberlerden haberdar olmak için fırsatı kaçırma ve ücretsiz e-posta aboneliğini hemen başlat.
Mahmood Coffee
Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.

Giriş Yap

Gaziantep Haber, Gaziantep Son Dakika, Gaziantep Sağlık Haberleri ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!

Bizi Takip Edin